sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Skive, viikko 7

Enää kaksi viikkoa jäljellä!! Toisaalta harmittaa, mutta toisaalta en malta oottaa että pääsen kertomaan reissusta ja näkee perheen ja kaverit ! :)

Maanantaina käytiin Olefin kanssa asentamassa yhelle työmaalle jakokeskus, mie seurasin oikeestaan vierestä ja kävin autosta hakemassa tarvittavia työkaluja. :) Keskiviikkona käytiin asentamassa samaan kohteeseen mittari. 

Jakokeskus 
 Muuten oltiin samalla työmaalla koko viikko ja valaistuksen kaapeloinnin lisäks sain asentaa 2-osasia pistorasioita. 
Step by step
Sain nyt valmiiks kolmannen kerroksen sisävalaistukset ja pistorasiat, oon aika ylpee itestäni vaikka oisin halunnu olla vähän nopeempi. :D Mutta nopeus kehittyy kokemuksen myötä! :)
Ens viikolla Christoffer tulee työskentelemään kolmeks päivää samalle työmaalle ja päästään asentelemaan netti- ja antennikaapeleita! :)

Perjantaina asuntola sulkeutu pääisiäisloman ajaks ja 10 päiväks piti hommata place to be. Mutta Tanskassa kun ollaan niin ei oo ongelma löytää jotakuta joka majottaa reissulaisen! 26-vuotias Philip majoittaa miut ens viikon torstaihin asti ja sit suuntaan Kööpenhaminaan pääsiäisen ajaks Sarahin luo!! 
Philip tosin muuttaa ens viikon keskiviikkona, mutta ihan tähän lähelle. Vastineeks sohvapaikasta mie autan muutossa! :) Ja työpaikalle on vaan 10 minuutin kävelymatka! :D

Täällä on kevät hurjan pitkällä ja sikspä käytiinkin tavaroitten pakkaamisen jälkeen Philipin kanssa päiväkävelyllä. :)
"Short poem of being lazy" -Philip

Skiven kirkko
Perjantaina pääsin juhlimaan tanskalaisittain Christofferin ja hänen kavereitten kanssa. Oltiin Chrostofferin vanhempien luona, jossa hyö oli tehny ruokaa meille kaikille! 
Ruoka aika!

Keilaamassa!
Ruuan jälkeen käytiin keilaamassa, josta jatkettiin Skiven keskustan yöelämään! =)
Ilta oli kyllä 10/10 sain tutustua taas uusiin mielenkiintosiin ihmisiin! 💓

Randi, Katerine, Christoffer ja mie! :D
Elikkäs kaikin puolin aivan mahti viikko! Kaks upeeta vielä jäljellä ja en malta oottaa et pääsen näkee Kööpenhaminan!

Niina


5 kommenttia:

  1. Hienoa, miten oot päässy tutustumaan tanskalaiseen elämänmenoon ja saanut ystäviä. 👌☺ Työhommatkin kuulostavat hyviltä, vaikka en kyllä sähköalan ammattilainen olekaan...😀 Mukavaa pääsiäistä ja Köpiksen matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi varmaan ikinä hehkuttaa tarpeeksi tanskalaisten ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta 😍
      On ollut kyllä vaihtelevia hommia mikä on parempi kun hyvä 😎 voin lämpimästi suositella tätä firmaa muille sähkäreille, jotka vaihtoo mahdollisesti miettii 😊
      Pääsiäiset sinne myös 😊🌞

      Poista
  2. Kuulin, että sulla on varattu palstatilaa samilaisessa. Muista livauttaa tästä kokemuksesta lehteen myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerkesin eilen jo lähettää tekstin Mikalle meiliä ja tarina sai olla vaan 700 merkkiä pitkä 😥 työpaikasta vaan kerroin

      Poista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...