keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Skive All inclusive 1,5 vkoa

Tässä vähän päivitystä kakkosliigassa jo etukäteen, koska lähden perjantaina aamupäivällä bussilla Aalborgiin - ja Aarhusiin - pääsiäisen viettoon.
Hienosti on alkanut tämä toinenkin viikko ja osaan jo kaikkien opiskelutovereitteni nimet ja myös mistäpäin Tanskaa he tulevat. Kummasti korva on harjaantunut kielelle ja aika hyvin pääsen jo jyvälle, mistä he keskustelevat.
Olen jatkanut tällä viikolla pieteetillä jakkarani verhoilua ja seurannut sinusta mitä muut tekevät. Osalla porukkaa on jo jakkara valmiina, osa tekee sitä vielä. Pääsiäisloman mennessä jokainen joutuu palauttamaan opettajalle kirjallisen materiaalin jakkaran työvaiheista ja valmistumisesta. Eli voidaan puhua näytöstä! Samanlaisen puhun minäkin tulen aikanaan esittämään omassa näytössäni jakkarasta.

Aamu alkoi mielenkiintoisesti, kokoonnuimme luokkahuoneeseen ja naiset esittivät vuorollaan valmiin tyynyprojektinsa opettajalle ja omalle ryhmälleen. Voidaan puhua tuotteistamisesta. Harmi että en pysty lisäämään kuvia täällä Tanskan päässä, mutta materiaalia on mitä esittää siellä Suomessa.

Harrastuspuolesta ja illan vietosta täällä kampuksella sen verran, että kävelen iltaisin helposti tunnin kävelylenkin. Potkua tähän ulkoiluun tuo ensin haettu kahvileipä tuosta korttelin päästä "Siwasta"...
Elämä asuntolassa on varmaan vähän erilaista näin aikuisempana, ei ole samalla lailla tarvetta pääsyä omaikäisten joukkoon. Verhoomossa tulee kuitenkin juteltua ja kuunneltua muita kaikki päivät samoin kaikki ruokailut ruokailemme yhdessä verhoiluopiskelijoiden kesken, myös kaikki illalliset.

Kevät on pidemmällä kuin Suomessa, mutta on aika tuulista. Hintataso on kallis, mutta onneksi viikkohintaan n. 70 euroa kuuluu asumisen lisäksi kaikki ruuat viikolla, myös hedelmät myöhemmin illalla ja kahvikoneen käyttö asuntolan alakerrassa.

Eilen olimme joukolla ampumassa Skiven ampumakerholla. Niina laittaa varmaan omaan blogiin siitä reissusta joitakin kuvia. Itse pääsin ampumaan oikealla revolverilla ja jännitti aluksi aika lailla, vaikka minulla on entuudestaan tietoa aseista koska omistan metsästyskortin. (Vaan en ole käynyt metsällä kuin muiden mukana kaverina.) Sinänsä aika poikkeuksellista, yleensä ei tule koskettua asteisiin ulkomaan reissuilla! Mutta opastus oli hyvä ja neuvottiin kädestä pitäen.

Kaikki asiat sujuvat edelleen loistavasti ja täällä on äärettömän mukavaa ja helppoa olla!
Seuraava kirjoitus tuleekin sitten pääsiäisloman tekemisistäni. Täällä onkin pidempi loma kuin siellä Suomessa. Ei haittaa, kyllähän tämä tanskaksi opiskelu kieltämättä vie vähän enemmän energiaa ja keskittymistä kuin Savossa opiskelu! :-)

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista, uusia kokemuksia niin työssä kui vapaa-ajalla!☺

    VastaaPoista
  2. Mulavaa pääsiäistä! Tiesithän että Raja ja Pekka on tulossa sinne pääsiäisen jälkeen ti-ke. Voitteko järjestää jotain mukavaa heille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Erik ilmoitti minulle tänään, tulevat vasta huomenna koululle ja käyvät luonani verhoiluosastolla iltapäivällä. Ovat siis vain päivän täällä. En tiedä heidän muusta ohjelmastaan.

      Poista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...