lauantai 4. maaliskuuta 2017

Skive, viikko 2

Heippa kaikille!

Toinen viikko taas menny ja aika tuntuu menevän vaan nopeempaa ja nopeempaa!

Töissä oon saanu käyttää työkaluja mitä ennen en oo käyttäny ja meidän joukkoon liitty hommiin Martin. Martin on samoja ikiä miun ja Christofferin kanssa, eli nuorella porukalla mennään, mutta hommat etenee hyvin ja hauskaa on! :) Pojat auttaa aina jos tarve vaatii ja opettaa miten työkaluja käytetään ja antaa miun tehä myös itsenäisesti todella paljon. Se taas on miun oppimisen kannalta kaikista parasta!
Ensi viikolla ollaan pääsääntöisesti Martinin kanssa kahdestaan kun Christoferilla on loma.

Tässäpä seuraavaksi kuvia työn merkeistä!

Putkien laittoa kaapeleille ennenkun betoni tulee päälle

Martin hommissa!  :D

Kaapelihyllyn asennusta, made by me!

Kaapelin vetoa pistorasioille, Tanskassa pistorasioille käytetään 1,5m2 kaapelia ja 13 ampeerin johdonsuojakatkaisijoita


Töissä siis tulee oppia paljon ja siellä on mukavaa! Viikolla ollaan asuntolan nuorten kanssa katottu elokuvia, maanantaina taas jumpattiin ja mie sain olla Martinin apuohjaajana jumpassa! Sain keksiä alkulämmittelyn ja sain pitää loppuverryttelyn!

'Keskiviikkona käytiin uimassa Kulturcenter Limfjordissa, asuntolalta saa halvempia lippuja sinne ja se on parin kilometrin päässä asuntolalta! :) Oltiin siellä kolme tuntia ja miten rentoutunu olo sen jälkeen oli!!!

Perjantaina kävin varaamassa tatuointi ajan Martinin kanssa ja käytiin paikallisessa kahvilassa kaakaolla ja juustokakulla ja myöhemmin illalla syömässä kiinalaisessa sekä käveltiin ympäri kaupunkia. Martin näytti metsäalueen, jossa ajattelin joku kerta käydä kävelemässä ja kattelemassa minkälaista siellä on!
Herkkuja!!

Tämmöinen oli miun toinen viikko ja paljon jäi varmaan kirjottamatta, mutta täällä on ihmisen hyvä olla!

-Niina

4 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! Eihän minun tarvitse ottaa tatskaa, eihän?! Metsäseuraa saat ainakin minusta, Suomessakin paras paikka on metsä! Hienolta kuulostaa myös tuo harjoittelu ja uuden oppiminen. Mahdatkohan palata pian sinne uudelleen kesätöihin, ei olisi huono juttu sekään!

    VastaaPoista
  2. Sepä oiskin ihanaa että pääsis kesätöihin tänne 😍
    Elä huoli ei siun tarvii tatskaa ottaa 😁

    VastaaPoista
  3. Mikä tuo jummajuttu on? Onko se asuntolan jumppa? Loistavaa Niina! Sie vedät niin loistavasti!!!

    VastaaPoista
  4. Joo asuntolan yks nuori on pitänyt maanantaisin jumppaa, harmi hää lähtöö perjantaina pois mut yhden Christinan kanssa jatketaan treenailua kahdestaan 😊

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...