maanantai 27. maaliskuuta 2017

Praha vikko 1

Maanantai
Lennot, majoittuminen ja tutustuminen kouluun. Vera koulun kirjaston hoitaja tuli lentokentälle vastaan meitä ja opsti meidät majoitukselle sekä koululle.

Tiistai 
Aloitimme päivän kello 8 huonekalusuunnittelulla Havlíková -opettajan ohjeistuksella. Tehtävämme oli suunnitella ja toteuttaa kokouspöytä suomen ja tsekin maiden edustajille. Pöydän tuli edustaa molempia maita visuaallisesti. 

Aloitimme suunnittelemaan pöytää ja se lähti ideasta konkreettiseksi. 

Keskiviikko
Viimeistelimme suunnitelmamme ja aloitimme pienoismallien rakennuksen. Saimme nippanappa pienosmallit valmiiks ajallaan. Ne olivat loistavia neronleimauksia.

Meri, Milla, Iiris ja Markus

Torstai
Tänään hyppäsimme maalamishommiin. Aloitimme tekemällä nopeita piirroksia elävästä mallista. Kuvien piti olla lennokasta ilmaisua ja räiskyvää värien käyttöä. Joillekkin meille alastonmallin maalaus oli uutta joten se häkellytti aluksi. Loppupäivästä teimme asetelmasta vapaamuotoisen kollaasin. Asetelma oli lähinnä inspiraation lähteenä lopulliselle työlle. 



Perjantai
Aloitimme päivän kello 8 keramiikka/saviluokassa. Tehtävämme oli tehdä pienoisveistos savesta, aihe oli vapaa. Suunnittelimme hieman ja sitten aloimme tekemään veistoksia. Olimme luokassa nelistään, opettaja kävi vain silloin tällöin kattomassa miten menee. Saimme työt valmiiksi parituntii etuajassa ja lopetimme päivän siihen. 



Kirjoittajat : Prahan nelikkö









3 kommenttia:

  1. Olipa hienoa kuulla teidän kuulumisia!

    VastaaPoista
  2. Tuo pässi/oinas on minun suosikki. Te olette kyllä taitavia. Kertokaa vähän asumisesta, koulun käynnin eroista ja Prahasta. Miten hoidette ruoka-asiat?

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää! Tulkaa syksyllä tänne Tanskaan!

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...