sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Skive, viikko 4

Heippa vaan täältä Skivestä, neljäs viikko alkaa ollu päätöksessään. 
Ihan uskomatonta, että oon ollu täällä kuukauden, oon kotiutunut tänne niin hyvin että tuntuu et oisin ollu paljon pidemmän aikaa!

Tällä viikolla töissä maanantaina sain taas niputella kaapeleita ja tiistaina sain armahduksen tehdä jotain muuta! :D Töissä oon voittanu itteni monta kertaa, esimerkiks poraaminen on miulle jotenkin inhokki hommaa, mutta nyt se luonnistuu ilman inhotusta! Oon vaan ollu niin epävarma, mutta kun toistoja tulee niin hommat rupee luonnistuu! :)
Ja jos joku homma ei tunnu ,miellyttävältä, yritän ajatella että kun teen tämän, opin miten se tehdään ja seuraavan kerran se on helpompi tehdä, eli going out of comfortzone is the best way to learn things!

Pääsin Martinin ja Christofferin kanssa asentelemaan jakorasioita ja kaapeleita valaistukselle. Oltiin saatu ensimmäinen kerros tehtyä kun tulikin ilmotus että piti muuttaa muutamien valaistuksien paikkaa, eli aika perus touhua että tulee muutoksia just kun oot saanu jotakin tehtyä! :D Sain myös asentraa pistotulppia! :)

Tässä kuvia työpäiviltä:



Jakorasiaa valaistukselle!

Piirrustuksia valaistukselle

Martin kaapelin asennus hommissa :D

Muutama kaapeli....

Pistotulpan asennusta :)

Mietintätauko!

Viime viikolla olin kipeänä pari päivää ja tällä viikolla jouduin perjantaina olemaan myös pois töistä koska torstaina alkanut kurkkukipu oli perjantaina niin paha että jouduin lääkärissä käymään.
Sain ajan 10.00 ja hoitaja oli superihana ja muutenkin toiminta siellä oli nopeaa ja ystävällistä! Ja kun miun papereita katottiin ennenkun pääsin lähtemään niin siellä oli suomalainen lääkäri! :D Menin häpsingilleen kun hän kysy "ooksää Suomesta", ekana meinas automaattisesti tulla englanniks vastaus.. :D

Miulla on ruvennu myös nyt tulemaan tanskan kieltä esimerkiks kun joku sanoo jotain enkä kuule, automaattisesti sanon "Hvad?" :D

Muuten ollaan asuntolan nuorten kanssa kateltu leffoja, uimassa käytiin taas yks päivä ja käytiin syömässä italialais tyyppisessä raflassa, hintataso oli miun mielestä edullinen. :)


Det Italienske
Ensi viikko on viimeinen viikko kun ollaan koko porukka koossa, pojat ja Annemari ja Sarah (keskellä olevat tytöt) lähtee töihin eri puolille Tanskaa. Harmittaa vähän kun perhe "hajoaa", mutta näistä ihmisistä on tullut miulle super tärkeitä ihmisiä ja myö kyllä nähdään toisiamme tulevaisuudessa. Annemari ja Sarah asuu Kööpenhaminassa ja saatan pääsiäisenä lähtee sinne muutamaks päiväks vierailulle! :)

My family 💕💕💕

Nämä ihmiset ja Tanska on vienyt miun sydämen ihan kokonaaan!! 

-Niina

4 kommenttia:

  1. Hei, en saa noita kuvia auki koulunkaan koneella? Saako muut nuo auki? Pitää Niina katsoa sitten yhdessä siellä mitä olet touhuillut. Mukavaa työviikkoa, porailua ja niputusta! :-D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno juttu, että viihdyt noin hyvin, työ on mielekästä ja oot saanu ystäviä. Huikeita kokemuksia!👌🤗

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...