keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tunnelmat kuukauden jälkeen Italiassa

Neljä viikkoa on kulunut ja aika tuntuu kuluneen nopeasti.
Olemme kotiutuneet mukavasti ja työpaikoilla on ollut hauskaa, pienen alkukankeuden jälkeen. Töiden lisäksi olemme seikkaileet Rietissä etsien kauppoja, nähtävyykisä ja tekemistä. Ihmiset pukeutuvat paksuihin takkeihin, vaikka Suomalaiselle ulkona on jo t-paita kelit.

Kämppä jossa asumme, ei ole kovin hieno, mutta täysin asuttava.
Talo on ihan viihtyisä, mutta kaipaamme jo saunaa.

Vaikka tämä onkin hieno kokemus, koti-ikävä alkaa jo tuntua. Työpaikoilla on ajan myötä alkanut saamaan enemmän työtehtäviä, vaikka teemmekin vain avustavia tehtäviä. Oma työpaikka tuntuu täällä jo kovin tutulta, mutta on myös ikävä takaisin Paviljongille. Englanti on kehittynyt päivittäisen käytön myötä ja italiaakin olemme oppineet muutamia sanoja. Kahvi täällä on erinomaista, vaikkakin sitä tarjoillaan pienissä kupeissa.
Terveisin Italiasta Theo, Mikko ja Ilja

6 kommenttia:

  1. Rahamiehet😀 Hienoja kokemuksia ootte saanu! Niinhän siinä usein käy, että kun olosuhteet ja työ alkaa olla tuttuja, niin sit vois jo lähtee kotiin. Mutta sit se saunominenkin tuntuu sitä kivemmalta mitä kauemmin on ollu poissa. ☺👌

    VastaaPoista
  2. hienoa kuulla myös teidän kuulumisia. Mitä ne teidän työt ovat? miten kokin työ eroaa Italiassa kokin työstä Suomessa?
    Tuletteko muuten samoihin aikoihin Italian porukan kanssa takaisin, vai oliko niin, että ne tulee teidän perässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Italian porukka tulee samana päivänä mutta aikasemmalla lennolla Suomeen! 😊

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  3. Teillä näyttää olevan Timo Soini matkassa...

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...