sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

skive, viikko 5

Voitteko kuvitella että oon ollu täällä jo 5 viikkoa! Tuntuu et oisin eläny täällä huisin paljon pitempään! :D

Viime viikolla olin kipeenä ja alkuviikosta olin töissä maanantain ja tiistain, mutta ois pitäny omaa kroppaa kuunnella sillä se verotti loppu viikoks lepoon. Keskiviikko ja torstai meni kuumeen kanssa taistellessa ja perjantaina sitten oli maha sekasin särkylääkkeiden takia! :(

Maanataina ja tiistaina sain itsenäisesti hoitaa kahden asunnon valaistuksen kaapeloinnin ja rasiat, sain ne tehtyä ajallaan mutta flunssa verotti reippautta, mutta toivottavasti flunssa ois nyt selätetty vaikka kurkku onkii kipee!

Mutta vaikka olin sairaana loppuviikon niin alkuviikosta käytiin keilaamassa yksi ilta asuntolan nuorten kanssa. :)

Tää nyt ei keilausta oo mutta kivaa oli!


Torstaina asuntolan oppilaat halus muistaa miun synttäreitä perinteisellä Tanskalaisella tavalla, miut käskettiin pukee uimahattu, uimalasit, t-paita ja shortsit....

and then this happened:
25 vuotias kanelissa pyöriteltynä :D

Tanskassa saat siis kanelikylvyn jos täytät 25 vuotta ja et oo naimisissa :D

Ois ollu kiva juhlistaa synttäreitä porukalla muutenkin mutta lepo oli kaikista parasta miulle, että voin työskennellä täydellä tohinalla :)

Viikonloppuna oltiin Christinan kanssa Aalborgissa, mentiin sinne perjantaina. Tarkotuksena oli perjantaina käydä kattoo yöelämää, mutta koska mie olin ollu flunnssassa ja Christina oli kans kipee päätettiin vaan olla ja kattoo leffaa ja käytiin mäkkäristä ruokaa. Hommattiin huone airbnb.com:n kautta ja yhen yön sohvamajoitus oli 172 kruunua kahdelta hengeltä, eli noin 20 euroa, eli aikas edullinen! :)

Lauantaina käytiin vaan kävelemässä Aalborgin keskustassa, kaikki kaupat oli keskitetty yhdelle kadullle ja siellä oli paljon porukkaa, koska oli aurinkoinen keli. Ihana kevät sää siis! :)


Baarikatu

Junan vaihto Langåssa



Lauantaina tultiin junalla Aalborgista takaisin kotiin Skiveen ja katottiin vaan leffoja ja syötiin. Rauhalliset synttärit miulle mutta ei sitä aina tarviikkaan bilettää ja reivata!

Eli siis tämä viikko oli kipeenä olemista, vähän töitä ja vähän matkustelua :)

-Niina

1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...