keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Toinen viikko Tanskassa

Toinen viikko alkoi kello 7 terminaalilla. Olin tallakertaa opiskelijan mukana, joka on juuri valmistumassa ja jatkamassa toita sitten tuolla. Lastattiin auto, ja lahdettiin kohti Odensen keskustaa. Jaeltiin tavaroita hirvealla vauhdilla, ja sitten uusi kuorma kyytiin ja eikun takaisin.

Seuraavana paivana olin taas Casperin kanssa, ja sama homma jatkui. Valilla oli hiljaisia hetkia mutta kylla se juttu rupes luistamaan kun hankin uskalsi puhua, vaikka molemmat vaitettiin ettei osata oikein.

Keskiviikko meni sitten taas Afrikasta kotoisin olevan Daudan mukana. Han selitt kun on ajanut rekkaa ja vaikka mita koko ikansa milloin missakin. Hanen kanssa tulee aina naurettua koko paiva ja juteltua kaikenlaista!

Torstaina paasin sitten isomman auton kyytiin, ja vahan kauemmas kuin Odenseen. Lahdettiin terminaalilta n. 15min ajomatkan paahan jakelemaan tavaraa. Hirmu mukava paiva, ja paljon tuli taas uutta opittua!

Perjantai olikin sitten aikainen aamu. Lahdin neljan aikaan polkemaan toihin ja etsimaan kaveria jonka kanssa kuului lahtea. Lahdettiinkin tyhjalla autolla kohti TNT:n terminaali, noin tunnin ajomatkan paahan. Siell ruvettiin lastaamaan puoliperavaunua, ja se todellakin tuli lattiasta kattoon tayteen. Paasin terminaalilla myos kokeilemaan pakettien lajittelua. Liukuhihnaa pitkin tuli kasoittain paketteja ja ne piti asetella kymmeniin eri rullakoihin, jokainen tietysti oikeaan :D sielta sitten lahdettiin takaisin omalle terminaalille. Jatettiin sinne noin puolet tavaroista ja otettiin taas uutta kyytiin. Auto oli taas aariaan myoten taynna. Jaettiin ne ja sitten lahdetiinkin kotiin :)

Jokainen kuski kenen kanssa olen ollut, on ihmetellyt todella paljon etta onko Suomessa normaalia, etta nain nuoret tytot ajavat isoja rekkoja? Oon vaa vastannut etta joo, ei siina oo mitaan ongelmaa :D sitten he on sanoneet etta Tanskassa ei nae kuin vanhempia naisia ajamassa raskaita ajoneuvoja. Ja aika harvoin niitakin!

Viikonloppu menikin suuriltaosin nukkuessa. Palataa taas! Ja kuvia lisailen myohemmin, ei taida onnistua taman puhelimen kanssa.


2 kommenttia:

  1. Mukvaa, että enkku rupeaa luistamaan!!! Ei sillä kieliopilla niin väliä, kunhan puhe kulkee, eikö? Terveisin toinen, joka on oppinut enkun käytännön puhumisen kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllahan se mukavaa on ! Oikeessa oot, ei se kielioppi niin justiinsa oo :D

      Poista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...