torstai 4. helmikuuta 2016

Eka viikko Tanskassa!



Ensimmainen viikko Tanskassa on sujunu ihan mukavasti. En nyt sen enempia kehtaa tassa matkasta tanne ruveta selittelemaan, kun Toni kirjotellu jo samat tarinat!
Viime viikon maanantaina kuitenkin saavuttiin tanne majoituspaikkaan. Tiistaina sitten lahdettiin opettajan kanssa tutustumaan toppipaikkoihin, ja katsottiin reittia valmiiksi, etta paasen toihin pyoralla. Tavattiin iltapaivalla miun pomot, ja he sanoivat etta tule torstaina toihin, he tekevat suunnitelman valmiiksi, etta mita teen millonkin. Keskiviikko meni siis levatessa.

Totstaina sitte vahan jannitti, ja paasinkin heti mukaan jakelemaan tavaroita ympari Odensea. Terminaali on iso, tuntuu etta sinne eksyy koko ajan. Erittain mukavia tyokavereita! Puhe luistaa, jajos ei aina luista ni sit naurattaa :D

Perjantaina sitte olin polkemassa toihin ja puhelin lens naytto eelta maahan, ja eipa silla enaa mitaan tehnyt. Eikun pomolta kysymaan apua, sain puhelimen lainaan ja osoitteen puhelinkauppaan! Mahtavaa porukkaa :) nyt on Tanskalainen luuri kaytossa, jos ei tekstista huomaa !

Palataan taas ens viikolla!

1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...