sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kolmas ja neljäs viikko Tanskassa

Moro!

Vähä meinas unohtua tulla kertoilee blogiinki miten meni kolmas viikko. Tähän astisist viikoista paras! Olin koko viikon 4yötä saman jätkän mukana. Yövuorot alko aina kello viis ja loppui 02-07 välillä. Yövuoroille tuli siis välillä myös pituutta.

Suurin ilo ja oppimisenaihe oli viikon aikana trukin käyttö, jota tuli joka yö todella paljon ja työkaveri antoikin mun hoitaa suurimmakseen osakseen trukinkäytön. Varmuutta siis tuli todella paljon siihen. Suomessa ku en ole päässyt trukilla ajamaan, kuin koulussa.

Työkaveri Ellindur oli viime vuonna ollut Suomessa kuukauden työharjoittelun, joten meillä oli paljon tarinoitavaa ja molemmilta löytyi näkemyksiä miten asioita tehdään eri tavalla toisessa maassa.

Tän viikon aikana joka päivä lastasimme Odensesta yleensä vihanneksia kuormaan ja veimme Kööpenhaminaan tai sinne lähistölle. Harmi ku kamera ei tykkää ku ulkona on pimeää. Storebelt silta on yöaikaa todella vaikuttava näky.

Neljännellä viikolla käväistiin Ruotsin puolelle viemässä kuorma. Pari yötä tuli nukuttua ihan rekassa tien päällä, nähtyä lunta ja oli välillä jopa vähä kylmä. Olin varustautunu matkaan pelkästää kesätyövaatteilla. Veimme kuorman Ruotsiin ja pari lastaus purkua teimme vielä ohella. Sen jälkeen palasimme Tanskaan ja tein vielä yhden yövuoron to-pe. Työtuntien määrä paukku pikkasen päälle 50 tunnissa. Tää viikonloppu on siis mennyt vain ja ainoastaan nukkuessa ja keräillessä voimia viimeiseen pariin päivään.
Tyttöystävä Suomesta on tulossa tänne pariksi päivää ja olenkin kysynyt vapaapäivän tiistaiksi, koska suunnitelmissa olisi käydä Odensen eläintarhassa. Ehkäpä sieltä saisin joitan kuvia vielä tähän blogiin otettua. Töissä on ollu aina vaa melko pimeetä, eikä kuvat ole ikinä tarpeeksi hyviä tänne julkaistavaksi! :D

2 kommenttia:

  1. Työtä olet saanut tehdä paljon ja päättelen että on myös mieluista !

    VastaaPoista
  2. Siun juttuja on kyllä niin mukava lukea! Mahtava ASENNE!!! Laitoin teille ja Finnille Europassit tulemaan, voitko kattoa että saat kahdet allekirjoitukset niihin toka ja kolmas sivu.

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...