keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Neljas viikko Tanskassa

Neljas viiko oli kokonaan terminaalissa. Koko viikko oli oikeastaan aika samoja hommia, siivottiin loppuviikosta myos koko terminaali. Pakkailtiin mattoja, kerailtiin tavaroita lahtemaan maailmalle. Rentoa meininkia mut reippaasti hommia! Oli hauskaa ajella siivouskoneella ympariinsa! On ollu tosi mahtavia tyokavereita, ja oon saanu tosi paljon kehuja. Dan, jonka kanssa oon ollu loppuajan terminaalissa sanoi, etta kun oon ollu toissa, hanen tyopaivat on ollu paljo mukavempia ja hauskempia, ja hanenkin englannin puhuminen sujuu taad paljon paremmin!

Taman viikon tiistaina sitten kirjotettiin arvioinnit ja hyvat arvioinnit tuli! Tulee tosi ikava tota porukkaa! Huomenna sitten ois lahto kohti Suomea! Mahtava kokemus ollut ja paljon jai kateen. Suosittelen kaikille!

2 kommenttia:

  1. Peukku hyville arvioinneille! Toivottavasti vaihtojaksojesi hyvä palaute auttaa tulevaisuudessa työpaikan löytymisessä.

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...