tiistai 9. helmikuuta 2016

Finlandes de Zaragoza

Hei taas kaikki siellä. Piti mun kertoa viikon lopusta vähän. Karnevaalikausi on alkanut Espanjassa. Karnevaaleja juhlitaan kylissä ja kaupungeissa. Torreviejassa juhlinta alkoi jo tammikuun puolessa välissä ,mutta moni kaupunki aloitti menneenä viikonloppuna. Kuuluisimmat karnevaalit järjestetään Teneriffalla ja Gadizissa sekä maailmalla Brasiliassa Rio de Janeirossa ja Italiassa Venetsiassa. Karnevaali perinteen historialle on monia selityksiä,yleisin on katolinen pääsiäiseen valmistuminen juhlimalla ja syömällä ennen pääsiäiseen kuuluvaa paastoa.
 Täällä Zaragozassa karnevaalit alkoivat viime torstaina ja työpaikalla pidettiin silloin juhlat. Monet asukkaista pukeutuivat hauskoihin asuihin ja naamareihin. Kävin Essin kanssa katsomassa lauantai iltana karnevaali kulkuetta, olihan siellä vaikka minkälaista ja pitkä oli kulkue.No käytiin me sit vielä  tapaksilla ja viinilasillisella.

tarjoilijat yökerhossa

Vakio tapas baarissa taas
Menu

1 kommentti:

  1. Minua kiinnostaisi teidän työpäivät, voisitko jossain postauksessa kertoa minkälaisia ne ovat

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...