keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Loppu tunnelmat Tanskasta

Moro!

Se alkas olla aika lopuillaa tää matka. Huikee reissu takana ja uuvuttava kotimatka huomen edessä. Eilen käytiin tyttöystävän kanssa eläintarhassa kattelee eläimiä ja kuvia onkin postauksen loppupuolella!
Tänään kävin työpaikalla arviointipapereita täyttämässä. Työantaja oli todella hyvillään panoksestani työharjoitteluun ja oikein pyysi kiitoksia viemään koululle. En oikeestaan tiedä miksi, kai olen jotain oikein tehnyt sit täällä. :D Vaiheltiin työnantajan edustajan kanssa yhteistietoja mahdollisien töiden suhteen. Hän sanoi, että jos muutan Tanskaan niin olla yhteydessä ja minä sanoin, että jos tulee tarve Suomi-Tanska-Suomi välisiin kuljetuksiin tarvetta kuskille niin olen valmis siihen. Arviontikin vaikutti todella hyvältä. Vähän haikein mielin mutta myös jo ikävöiden omaa sänkyä siis huomenna kohti Suomea. Kuukausi hurahti täällä liiankin nopeasti ehkäpä.

Sit vähän Odensen eläintarhasta, mihin siis eilen tutustuimme tyttöystäväni kanssa. Alkuvaikutelma oli sisäänkäynnin jälkeen, että onpas outo eläintarha. Kartta oli hieman outo, mutta kun kokonaisuus hahmottui, niin todellakin suosittelen jokaiselle Tanskaan matkustavalle tutustumaan eläintarhaan. Jotkut aitaukset vaikuttivat ehkä pieniltä eläimille, mutta joka paikassa pääset todella lähelle eläimiä ja jopa samaan aitaukseen niiden kanssa! Esimerkiksi Etelä-Amerikka talossa apinat liikkuivat puissa samaan aikaan ku sillan alla mitä pitkin kävelit oli todella iso allas, missä uiskenteli kaloja ja manaatteja. Mutta kuvat kertovat enemmän ku tuhat sanaa.












Blogspot ei tykkää minusta ja ei anna asetella kuvia niiku haluisin. Tossa ois viel kuva itestäänki ku en sellasta oo tänne julkassu!

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että Odensesta löytyy tuollainenkin paikka. Täytyypä käydä vilkaisemassa eläintarhaa, kun seuraavan kerran matkustan sinne. Hienoa, että top-jaksosi on ollut kokonaisuudessaan onnistunut ja työnantajakin vaikutti tyytyväiseltä. Nyt vaan opinnot valmiiksi Samissa ja töitä hakemaan!

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...