lauantai 9. huhtikuuta 2016

Vierailu Chaine Thermale du Soleilissa


La Chaîne Thermale du Soleil


Sain vierailla Chaine Thermale du Soleilissa johtajan Javier Garcian opastamana. Kylpylä on erikoistunut hoitoihin, jotka toteutetaan erikoisen eri mineraaleja sisältävän veden avulla. Valtaisassa kylpylässä on kymmenittäin pieniä huoneita, joissa on erityppisiä vesiammeita, vesipatjoja ja suihkukoppeja. Jokaisessa saa erityyppistä hoitoa. Vesiterapialla (ei ehkä kuvaa täysin hoitoja) hoidetaan mm. reumatismia. Lisäksi laitoksessa saa poistettua selluliittia, ylipainoa ja muutenkin kaikki perustuu ihmisen hyvinvointiin ja parantamiseen. Thermale Solissa on pieni allas, jossa järjestetään vesijumppaa samaisessa erikoisessa vedessä.
Heti kylpylän eteiseen saavuttaessa näkymä on kuin vanhasta roomalaisesta kylpylästä. Seiniä peittää kaunis laattakerros, joka on kuvioitu naisfiguurein, linnuin ja kasvein. Näkymä on vaikuttava. Sen sijaan kylpylän käytävät ja hoitohuoneet ovat suorastaan ankeita.


3 kommenttia:

  1. Kyllä on valtavan hienoja nuo eteishallit, mutta itse hoitohuoneet/kopit ovat aika vaatimattomat ja kalseat.

    VastaaPoista
  2. Tuollapa olis mukava päästä hoidettavaksi...:)

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...