tiistai 1. maaliskuuta 2016

Hola!

Nyt ollaan jo toista viikkoa Fuerteventuralla. Lento tänne sujui hyvin ja vaikka olimme tunnin myöhässä taksikuski oli meitä kentällä vastassa ja Elisa hotellilla. Saimme pikku luukkumme ja nukuimme 11tunnin yöunet. Maanantaiaamuna Elisa tuli taas hotelille ja sovimme työajat. Maanantai oli vielä vapaa joten lähdettiin tutustumaan lähikaupunkiin Corralejoon. Shoppailtiin ja istuttiin terassilla ja tultiin illalla taksilla pois. Tiistaina koitti sitten ensimmäinen työpäivämme. Kerromme erikseen mitä olemme tehneet. Meillä kerkesi tässä olla jo kaksi vapaapäivääkin ja käytiin rannalla ja kävelemässä täällä Cotillossa.

Työvuoroni alkavat 9 aamulla ja loppuu 2, välissä on siesta ja työt jatkuu 18.30-20.30. Töitä on tiistaista lauantaihin ja sunnuntai ja maanantai on vapaa. En siis olekaan laittamassa aamupalaa ollenkaan niin kuin luulin vaan tarjoilijan tehtävissä ravintolassa ja baarimikon tehtävissä allasbaarissa. En saanut mitään kunnollista perehdytystä vaan minut laitettiin suoraan töihin. Välissä sitten kerrottiin aina ohjeita. Kaikki otti minut tosi hyvin vastaan ja työkaverini ovat todella mukavia. Ravintolassa kerään astioita, pyyhin pöytiä, vien kokille tyhjät ruokaastiat täydennettäväksi ja juttelen asiakkaiden kanssa. Allasbaarissa teen ja tarjoilen erilaisia kahveja,olutta, limppareita, mehuja ja erilaisia alkoholi drinkkejä ja coktaileja. Se oli aluksi aika vaikeeta, koska kaikki alkoholijuomat oli espanjankielisiä, eikä miulla hirveesti oo kokemusta. Mutta se on alkanu sujumaan joka päivä vaan paremmin. Ja olen saanut aina apua, kun olen tarvinnut.
~Veera

Työvuoro alkaa 11 aamulla ja loppuu 3 aikaan, loppupäivän olen vapaalla ja sitten menen töihin hotellin yhteydessä olevaan baariin 20.30-23.30. Työskentelen tiistaista lauantaihin, sunnuntain ja maanantain olen vapaalla myös.
Työparinani toimii EnManuel jonka kanssa tulin hyvin juttuun jo ekalta näkemältä, vaikka emme aina ymmärräkkään toisiamme. Pidämme päivän aikana erilaisia viihdykkeitä altaalla oleville asiakkaille esim. Yoga joka aamu klo 11 ja allasleikkejä. Päivän aikana myös juttelemme asiakkaille. Iltaisin baarissa pidämme karaokeiltoja, peli-iltoja ja live musiikia. Aluksi oli vähän kankeaa töissä, mutta lopulta siihen tottui. Illassa en paljoa ole ollut töissä, koska tulin viimeviikolla kuumeeseen. Siitäkin on onneksi parannuttu :) Mahdollisesti saatan ensiviikolla päästä myös respaan töihin, olisi kiva päästä kokeilemaan jotain uuttakin. Saatan myös pari pvä viikossa tehdä Manuelin kanssa töitä. Meidät on todella hyvin otettu vastaan!
~Mira

Laitellaan kuvia seuraavaan kirjotukseen!:)

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Moi,
    mukavalta kuulostaa teidän elämä siellä, kiva lukea teidän blogia. Varmaan tuntuu erikoiselta olla töissä kahteen otteeseen päivän aikana eli kun on tuo siesta välissä, mutta kyllähän kaikkeen tottuu. Ja lämmintäkin siellä varmaa on...:)
    Hyvää jatkoa! :)

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...