perjantai 25. maaliskuuta 2016

finlandese de Zaragoza

¡ Hola !
Täällä kotona iltapäiväkahvilla, lähtöpäivän aattona. Kaikki on jo melkein pakattu, huh ,en tiedä kuinka saan ne kaikki Suomeen. Siivosin äsken, Essi lähti ulos tapaamaan muutamat työkaverit vielä. Mä menen kohta perässä, koska tiedän missä he ovat. Ja en "ehtinyt " äsken mukaan. Töissä oli siis haikea viimeinen päivä keskiviikkona. Vaihdettiin yhteystiedot ym. Muutamat asukkaat tarjosivat kahvit mulle ja tuli joutua siten aika monta ja yksi asukas antoi meille suklaarasian käärittynä ihan lahjapaperiin. 
Kadut on täällä siis ihan täynnä ihmisiä ja eilen ja tänään niitä pääsiäiskulkueita menee pitkin päivää. Aina on myös laumoittain ihmisiä niitä katsomassa. 
Pakko sanoa ,että yhtään en kadu tätä vaihtoon lähtemistä. Mahtava kokemus jää muistoihini ! Täällä on ollut niin opettavaista ja mainiot säät ja ihmiset <3 . Yksi asia ,jos joku Espanjaan haluaa vaihtoon ,niin hyvä olisi jos osaa Espanjan kieltä. Sillä Espanjassa ei puhuta paljoa englantia, niinkuin esim. Suomessa melkein kaikki puhuvat hyvin sujuvaa englantia.
Kävelylenkin varrelta "suihkulähde"

Pilarin aukiolta Plaza del Pilar

Kävelylenkiltä, täällä on paljon noita graffiteja ym maalauksia seinissä. Oikein kivan näköistä, eikä vaan paljaat rumat seinät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...