maanantai 14. maaliskuuta 2016

Finlandese de Zaragoza 7. vk täynnä

Hyvää iltapäivää sinne suomeen. Tänään oli tosiaankin  suomifiilis päällä, sillä tänään täällä satoi räntää! Kylmä ilma. Eilen vielä Madridissa oli niin ihana ja lämmin ilma. Työntekijät työpaikalla hyppelivät innoissaan terassilla, kun tuli valtavia räntähiutaleita. Ottivat valokuvia ja videota. Heh, Alba sanoikin, että "Tiina tuolla ihmettelee,kuinka  kaistapäitä  me olemme, hänelle tämä on normaali sää ". No heheheh, Siinä sitten katsoin heidän iloaan räntäsateessa. No, viime viikko meni ilman sen kummempia oppimatta tai kait sitä oppii kokoajan tiedostamatta. Hyvähän se on että asiat toistuu, niin niihin tulee varmuutta. Vaikka joskus joku tuntuu simppeliltä, ni ei sitä aina olekaan. Kuitenkin teen paljon yksin hoitoja myös, varsinkin Alban parina ollessa, koska hän on huomannut,että mä niin innokkaasti aina menen. Ja hänen ei tarvitse :-D . Viime viikolla kun kävin antamassa yhdelle ihanalle mummolle b- vitamiinin via i.m. Ihmettelin sitten,että mitä ihmettä hän selittää niin kovasti toimenpiteen jälkeen. No joku sen kuuli ja selitti mulle,että huoneesta ei saa lähteä ,ennenkuin olen antanut mummolle suukot ! Kyllä nuo jotkut asukkaat ovat niin suloisia. Ikävä tätä paikkaa tulee ja Espanjaa! Nimittäin juuri nyt on vain 7 työpäivää jäljellä. Toki on ikävä perhettä suomessa ym. ystäviä.
 Joo olimme Madridissa viikonlopun. Olikin positiivinen yllätys, verrattuna Barcelonaan. Kivempi ehkä,hienostuneempi.La iltana keskusta oli tupaten täynnä, tönimällä vain eteenpäin. Kiertelimme lauantai päivän kävellen Plaza Espanalta Palacio Realiin ja sieltä sit Plaza Mayorille, jossa oli paljon ihmisiä istuskelemassa.Palacio Real on kuninkaan virka asunto,ratsusotilaat vartioivat oviaukko. Linnan lähettyvillä oli useita muitakin ratsukkoja. Upeita !! Seuraavaksi Puerta de Sol aukio, jossa risteytyy  kait 10 eri katua. Siellä oli streetdance esitys, nuoret pojat esittelivät tanssitaitojaan. Samanlaisia on paljon Central Parkissa, lieko sama koreografia,kun samat temput tekivät. Ottivat sit yleisön joukosta mut siihen keskelle tanssimaan heidän kanssaan, sattuipas tuuri. Pojat siinä ympärillä tanssivat ja sain lopuksi suukot, muy bien.



3 kommenttia:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...