tiistai 22. maaliskuuta 2016

2. viikko Bilbaossa

KIPEÄNÄ!!!! En tykkää! Perjantaiaamuna töihin lähtiessä tuntui kurkku kipeältä, mutta päivä meni ihan hyvin. Tietenkään sitä ei malttanut siinä vaiheessa jäädä lepäämään, vaan lauantaina päivällä piti käydä vähän kävelemässä kaupungilla, ja illalla tyttöjen kanssa syömässä. Muut viisaasti sairastivat ja lepäilivät sunnuntain, minä en, vaan olin sopinut treffit Maaritin kanssa (Maarit on Kainuun kokkiopiskelijoita, joiden kanssa tänne matkustin). En halunnut niitä perua ja vietettiinkin oikein mukava aurinkoinen iltapäivä vanhassa kaupungissa hengaillen ja hyvin syöden.
Tässä kuvia iltapäivän kävelyltä:



Ja nyt on sitten maattu kipeänä siitä asti. Olen todella huono sairastamaan ja olinkin maanantai-aamuna lähdössä töihin, kun Reetta toppuutteli ja käski jäämään kotiin. Harmittaa vaan todella, kun tällä viikolla olisi ollut töissä vähän erilainen päivärytmi, kun illan opetustunteja ei ole, vaan aamupäivisin olisi ollut jotain "workshoppeja" ja tätä en nyt siis pääse laisinkaan näkemään. Huomenna olisi siis tämän viikon viimeinen työpäivä ja sen jälkeen 1,5 viikon loma. Todennäköisesti ensi viikolla vaihdan hetkeksi kaupunkia, kun lähden moikkaamaan läheisiäni Barcelonaan :) Sitä odotellessa koitan parantua!
Teetä ja lepoa.

1 kommentti:

  1. Onpa harmi, että sairastuit. Toivottavasti jo olet tähän mennessä alkanut tervehtyä. :) Mukavaa pääsiäistä joka tapauksessa!

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...