torstai 17. maaliskuuta 2016

kolmas viikko?

Kolmas ja neljäsviikko meni. Aika menee täällä ihan älyttömän nopeasti. Ollaan ruettu huomaamaan, että espanjalainen kulttuuri on tosiaan ihan erilainen, kun suomessa, niinkuin kuuluukin. Ei oikein osata enää edes kuvitella, että siellä suomessa on kylmä, kun näihin säihin on tottunu täällä.

Töissä on ollut tosi kivaa! Miulla on ihan mahtavia työkavereita, jotka jaksaa piristää koko ajan. Työajat vaihtu sen verran, että 9-2 päivävuoro ja 19.00-21.00 iltavuoro sunnuntaisra torstaihin ja perjantai ja lauantai on vapaa. Ja töissä on oppinu joka päivä jotain uutta ja on tosi viihtysää olla töissä ku osaa jo homnia paremmin.
~Veera

Miulla vaihtu vähän työtehtävät. Teen viikossa 2pvä manuelin töitä ja loput päivät ravintolassa tai respassa. Oon tykänny tosi paljon olla ravintolassa töissä, siellä on mahtavat työkaverit ja paljon töitä mitä pääsee tekemään. Respassa pääsee enemmän tekemisiin asiakkaiden kanssa ja puhumaan, sielläkin oon tykänny olla! Samat vapaapäivät on myös täällä suunnalla kuin veeralla.
~Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...