tiistai 13. maaliskuuta 2018

Saludos de Fuerteventura!

Hola!


Ensimmainen viikko Fuerteventuralla on sujunut mahtavasti. Ensimmaiset paivat kuluivat tutustuen uuteen ymparistoon ja ihmisiin.

Saavuttuamme El Cotilloon meita oltiin Cotillo Beach hotellilla vastassa, minne Reeta ja Sonja jaivat asumaan kahden hengen huoneeseen ja Iiris asumaan asuntoon muiden suomalaisten vaihto-oppilaitten kanssa.

Sonja ja Reeta ovat tyoskenelleet ensimmaisen viikon animaattoreina. Tyoaikamme on ensin aamulla 10-12, paivalla 15-17 ja illalla 20-23. Tyohomme kuuluu hotellin asukkaiden viihdyttaminen eli vedamme heille ohjelmaa kuten erilaisia peleja ja aktiviteetteja , aamujumppaa seka illalla erilaista ohjelmaa kuten karaokea, tietovisoja, bingoa, seka erilaisia kisoja. Taukojen aikana meilla on aikaa kayda rannalla tai shoppailemassa eli viettaa vapaa-aikaa kuten haluamme.


Espanjassa siisteystaso on hieman erilainen kun Suomessa. Molemmat asunnot ovat yolla viileita ja hieman kosteutta loytyy.


Iiris tyoskentelee eri hotellissa, jossa han siivoaa ja tyoskentelee keittiossa seka respassa. Iiriksen tyoajat ovat 8-15.


Olemme viihtyneet hyvin ja tutustuneet mukaviin ihmisiin seka nauttineet auringosta.


Nos vemos pronto!


- Sonja, Reeta & Iiris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...