maanantai 12. maaliskuuta 2018

Arki Edinburghissa


Grassmarket


Moikka! Täällä Edinburghissa arki rullailee eteenpäin.

Olen päässyt tekemään monipuolisesti töitä ja päässyt tutustumaan mahtaviin ihmisiin. Enää patjojen nostelu ja kääntely ei tunnu läheskään yhtä pahalta kuin aluksi ja siivoushommiin on jo tottunut.

Code hostel on aivan mahtava paikka työskennellä koska siellä tehdään paljon muutakin kuin pelkkiä hostellin rutiinihommia. Ensimmäisellä viikollani vietimme skotlantilaisen runoilijan Robert Burnsin kunniaksi perinteistä Burns Nightia valmistamalla haggista yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Järjestämme muitakin teemailtoja todella usein, esim. Pizza night, Chinese new year....


Työnantajani Rafy ja työkaveri Quentin avaavat juuri uunista tullutta haggista. 

 Italialainen työkaverini Francesca vastasi pizzataikinan valmistamisesta ja opetti meille italialaisen keittiön salaisuuksia. 


Vapaa-ajallani olen päässyt tutustumaan Edinburghin kauniiseen kaupunkiin. Ehdottomasti yksi lempipaikoistani on Arthur's Seat, kaupungissa sijaitsevien kukkuloiden huippu. Näköalat yli kaupungin ovat huikeat ja kiipeäminen käy hyvin treenistä.


Valitettavasti kunnollisia kuvia en älynnyt napata maisemista...


Olen myös päässyt tutustumaan National Museum of Scotlandin valtavaan tarjontaan, jota on helpottanut paljon se, että museoon ei ole pääsymaksua. Moniin museoihin ja gallerioihin ei ole pääsymaksua, mikä helpottaa ihmisten kynnystä lähteä tutustumaan kulttuuriin.

Työpaikkani ansiosta pääsen tutustumaan myös moniin paikkoihin edullisesti, sillä hostellilla on monia yhteistyökumppaneita ympäri kaupunkia. Viime viikolla pääsimme työkaverini Francescan kanssa kokemaan Scotch Whiskey Experience -kierroksen, Edinburghin linnan ja Camera Obscuran yhteistyökumppaneidemme järjestämällä kierroksella.





Vegehaggis ja whiskey sauce

Tälläisiä kuulumisia tähän väliin.

 Cheers,

-Veera

1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...