maanantai 30. lokakuuta 2023

Kosmetologit Lissabonissa

 Saavuimme ystäväni kanssa Portugaliin syyskuun lopulla. Matkustus sujui hyvin ja löysimme helposti perille majoitukseemme Lissabonissa. Heti saavuttuamme tutustuimme samassa asunnossa asuvaan Saksalaiseen tyttöön. 


Ensimmäisenä päivänämme lähdimme kiertelemään kaupungille. Kävimme kaupoissa, löysimme kauniita näköalapaikkoja ja teimme suunnitelmia tuleville yhteisille vapaapäivillemme. Toisena päivänä Lissabonissa aloitimme tutustumaan työpaikkoihimme ja siitä arki Lissabonissa lähtikin nopeasti rullaamaan.

Asuntomme sijaitsee sinisen metrolinjan varrella, jonka avulla pystyy helposti liikkumaan omalta asuinalueeltamme keskustaan, työpaikoille sekä erilaisiin nähtävyyksiin. Vaikka en ole aikaisemmin käyttänyt juurikaan metroja, oli se helppoa ja paikasta toiseen matkustaminen vaivatonta.




Asuinalueellamme on myös paljon hienoja puistoja ja korkeuserot maastossa luovat paljon kauniita maisemia. Kirjaa on kiva mennä lukemaan puiston penkille, josta avautuu näköala kohti historiallista Aqueduto das Águas Livres siltaa. 


T: Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...