maanantai 30. lokakuuta 2023

Ensimmäinen kuukausi Lissabonissa

 Kuukausi asumista Lissabonissa kohta takana päin ja tuntuu että aika täällä menee tosi nopeasti. Viime aikoina täällä on satanut paljon, mutta ilma on silti lämmin. Sää on kuten Suomen kesä.


Töissä teen edelleen asiakaspalvelussa pelkkiä hierontoja. Vaihtelua työhön tuo se, että pystyy tekemään muutamia erilaisia hieronta. Tähän blogitekstiin liitän myös mukaan muutamia kuvia työpaikaltani.


Pääsin myös osallistumaan työpaikan kasvohoitokoulutukseen. Oli mielenkiintoista nähdä millaisia kasvohoitoja täällä tehdään. Koulutuksessa tutustuttiin tuotteisiin ja harjoiteltiin tekemään anti-age kasvohoito sekä pikakasvohoito. Oman haasteensa koulutuspäivään toi se, että kaikki opetusmateriaalit olivat tietysti portugaliksi. Itse en osaa portugalia ja töissä käytän englannin kieltä.





Suurin osa ajasta täällä menee töissä ja kaverini kanssa meillä on vasta sattunut yksi päivä niin, että meillä oli vapaapäivä samana päivänä. Kovin paljoa ei siis olla ehditty nähtävyyksiä ja paikkoja kiertelemään, mutta muutamissa on toki tullut käytyä.


Tässä muutamia niistä, joissa kannattaa käydä:



-Ocenário de Lisboa, jossa pääsee ihastelemaan merenalaista maailmaa. 



-Elevador de Santa Justa, jonka ylätasanteelta voi tarkastella Lissabonin kaupunkia ylhäältäpäin. 




-Parque Eduardo VII , puisto josta näkee merelle asti. Tämä puisto on oman työmatkani varrella. 




-Centro Colombo, valtava kauppakeskus, josta löytyy monia eri liikkeitä. Hyvä kohde esimerkiksi sateiselle päivälle. Sinne pääsee myös helposti metrolla ja sinisen linjan pysäkki Colégio Militar tulee ihan kauppakeskuksen viereen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...