sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Well hello, love!

Cheers!

Terveisiä Newportista, Isle of wightin saarelta. Olen täällä nyt kohta kuukauden ollut ensimmäisenä hierojaopiskelijana täälläpäin. Harkkapaikkani on Red House spa, jossa pääasiallisesti tehdään kauneushoitoja. Näistä esimerkkinä:  botox, ripsienpidennykset, laser, huultentäyttö, kasvohoidot jne. Kuitenkin spassa tehdään myös hierontoja. Pääosin rentouttavia, meilläpäin "silittelyhierontana" tunnettuja hierontoja. Itse en ole kuitenkaan näitä tehnyt liiemmin, ihan vain muutaman yhdessä toisen työntekijän kanssa. Spa lähetti sähköpostin asiakkaille, jossa mainosti, että suomalaista hierontaa saatavilla. Kyselivät minulta mitä siihen voi kirjoittaa, ja mitä asiakkaat voivat odottaa saapuessaan hierontan. Hieronnat ovat olleet tunnin hierontoja, ja olen saanut tehdä hieronnat tavalla, jonka olen Suomessa oppinut. Asiakkaat ovat tykänneet kuin hullu puurosta, ja kun ovat käyneet kerran, ovat tulleet toistamiseen. Paras on käynyt neljä kertaa hieronnassa.
Täällä ei oikein tunneta meidänlaista hierontaa, spasta saa kyllä "swedish massagea", mutta tähän päivään mennessä miulla ei kyllä ole tietoa että millaista se on. :D Eivät täällä ole tottuneet manipuloivaan hierontaan, joka vaikuttaa syvälle kudoksiin. Kuitenkin, markkinarakoa täällä sellaiselle hieronnalle ilmeisesti on. ;)

Työaikani ovat olleet 9-17, tai 10-16, riippuen siitä miten hierontoja on buukattu. Ensimmäinen ja toinen viikko olivat suhteellisen hiljaisia asiakkaiden suhteen. Kolmannella viikolla koko homma sitten räjähti: täyttä päivää sai tehdä koko viikon. Parhaimmillaan hierottiin 5 tuntia putkeen, jonka jälkeen vielä 2 hierontaa. Eli kyllä on ollut kroppa koetuksella, mutta mukavaa on ollut. :) Nejännellä viikolla tuntuu tämä buumi jatkuvan vielä. Asiakkaat juttelevat todella paljon ja kyselevät kaikennäköistä Suomesta. On ollut kiva kertoilla millaista meilläpäin on. Lumimäärästä ovat olleet aivan ihmeissään. Eivät malttaisi laskea minua pois, Suomeen on kuulemma pitkä matka tulla hierottavaksi.

Vapaalla on tullut sitten nähtyä ja koettua kaikenlaista. On käyty turistinähtävyyksissä, syöty englantilaisissa pubeissa, joista saa perinteisiä englantilaisia ruokia sekä nautittu kahvia päivittäin starbucksista. Sitä tulee ikävä. Newportista on helppo lähteä bussilla mihin päin saarta tahansa. Bussikortin saimme collegelta, joten matka taittuu myös ilmaiseksi, mikä on aina plussaa. Busseja menee aina noin puolen tunnin välein ja koko saari on liikennöity.

Tällä hetkellä Freya-myrsky kurittaa mainlandia, mutta täällä ollaan aika pitkälti herran kukkarossa. Kovasti tuulee ja vettä sataa, minun mieleen tuuli on aika äärettömän kova, mutta paikalliset eivät kyllä ole moksiskaan. Muuten on saatu nauttia auringonpaisteesta, ja lämmintä on tainnut päivittäin olla vähintään se 10 astetta. :)

Take care, love!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...