tiistai 26. maaliskuuta 2019

Terkkuja Briteistä!

Moi!

Me ollaan Ronjan kanssa oltu nyt kolme viikkoa Iso-Britanniassa. Aateltiin, että nyt ois korkea aika päivitellä tänne kuulumisia ja fiiliksiä!

Asutaan siis host -perheessä Brixhamissa Etelä-Devonissa. Meidän perheeseen kuuluu isä Jeff, tytär Shakira ja kissa Poppy. Meillä on omat huoneet nelikerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Asutaan täällä self-cateringilla, eli ostetaan ja tehdään itse omat ruoat ja pestään omat pyykit. Sunnuntaisin Jeff valmistaa kumminkin illallisen, jolle meidätkin on kutsuttu.

Minä työskentelen pubissa nimeltä Bullers Arms ja Ronja työskentelee Bay Coffee -kahvilassa. Meillä on joka torstai vapaa muiden vaihtolaisten kanssa tapaamista varten ja viikonloput ovat myöskin vapaat. Molempien työpaikoissa kaikki ovat todella mukavia! Minun työpaikassani on ensimmäistä kertaa työssäoppija eri maasta, mutta Ronjan työpaikassa niitä on ollut useita.

Brixham on kalastajakaupunki, joten ollaan aivan meren rannalla. Kaupunki kuuluu Torbayn alueeseen, johon kuuluu myös lähikaupungit Paignton ja Torquay. Ensimmäinen viikko oli säältään hyvin stereotyyppinen englantilainen sää; vettä satoi lähes jatkuvasti. Toisella viikolla sää alkoi paranemaan, joten nyt on ollut aurinkoista ja lämmintä on noin 14 astetta.

Training Partnership järjestää joka viikko kaksi tapaamista, toinen on tiistaisin illanistujaistyyppinrn tapaaminen ravintolassa ja toinen on torstaisin aktiivisempi tapaaminen. Torstaisin ollaan käyty minigolfaamassa ja keilaamassa, tällä viikolla suunnataan eläintarhaan.

Tässä vielä kuvia Brixhamista ja Torquaysta!









1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...