sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Puerto de la Cruz

Terkut Teneriffalta :-) 

Tulin tänne n. 2viikkoa sitten jonka aikana oon kerennyt asettua ja tutustua kaupunkiin, ja perjantaina oli ensimmäinen päivä työharjoittelupaikassa, matkatoimistossa Alexandra Tourilla. 

Harjoittelupaikan sain hommattua itsenäisesti lomaviikon aikana, jolloin kävin kyselemässä monissa paikoissa ja tänne sitten pääsin :-) Asun täällä vuokra-asunnossa jonka löysin myös itsenäisesti, asunnosta löytyy kaikki tarvittava ja on lähellä työpaikkaa. 

Vielä en paljoa kerennyt tekemään, olin toimistolla ja työnantaja kertoi työtehtävistä ja heidän tuotteista, joita on siis pääasiassa retkien järjestäminen turisteille, lippujen myynti suosittuun eläinpuistoon ja vesipuistoon, lentolippujen järjestäminen ja kuljetuspalvelut. 



Viime viikolla ennen ensimmäistä päivää pääsin mukaan veneretkelle auttamaan, että osaan kertoa sitten asiakkaille retkestä tarkemmin, kun tulevaisuudessa menen esittelemään sitä hotelleihin ja myymään lippuja. Retki on turisteille yksityinen all-inclusive retki, joten tarjoilin ruokia ja juomia ja pidin seuraa asiakkaille. 


Maanantaina uusi työpäivä, kertoilen sitten lisää kun pääsen tekemään enemmän. Työpaikka ja kaupunki ylipäätään on todella mukava ja ihmiset ystävällisiä, viihdyn oikein hyvin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...