tiistai 26. maaliskuuta 2019

Meduusoja meressä ja liskoja luonnossa

Buenas tardes!




Uusi viikko alkoi todellisella työllä. Saimme Marjutin kanssa vastuun vetää kahdestaan lasten aamuklubin, joka tällä kertaa oli musiikkipainotteinen. Hieman haastavaa oli saada paikalle musiikki, koska tilassa ei ollut yhtään instrumenttia, ei nettiyhteyttä saati konetta - vain yksi kulunut mankka ja CD. Homma hoidettiin kuitenkin kunnialla kotiin.




Koko työkuvio meni sunnuntaina uusiksi, sillä animaattoritiiminne pomo David vaihtoi työpaikkaansa ja jäimme keskenämme.... Saimme uuden työtoveri-harjoittelijan maanantaina. Nyt meitä on taas viisi, mutta olemme hieman tuuliajolla ilman esimiestä. Kaikki on mennyt kuitenkin hyvin ja ilmapiiri on aurinkoinen.



Illat vietämme töissä pizzan ja sangrian äärellä. Mennellä viikolla olemme päässeet harjoittelemaan myös DJ:n hommia ja valoshowta. Mahtavaa menoa!!! Tanssijalkaakin on saanut vipattaa ja kieliäkin on puhuttu (englanti, suomi, espanja, viro, italia, ranska, saksa, venäjä, ruotsi).



Marjutin uusi tyyli - iltashow.





 Tutustuimme paikalliseen terveydenhuoltopalveluun, kun Marjut tuli kipeäksi. Palvelu oli loistavaa ja nopeaa. Kassillinen reseptejä ja lääkkeitä lähti mukaan ja piikit persiiseen. Nyt Marjut on jo palannut mukaan remmiin.





Minun piti käydä välillä rannalla tuulettumassa töitten välillä. Liskokin otti aurinkoa samassa kivikasassa.




Meduusan pelastaja Marjut yritti pelastaa rannalle huuhtoutuneet eläimet, mutta turhaan. Aalto toi ne aina takaisin. Minä sukkuloin meressä meduusoita vältellen. Ei polttanut tällä kertaa!!!

Olemme vapailla ehtineet käymään useita kertoja rannalla. Voi, mikä nautinto se onkaan..




Corralejossa on ollut karvevaalit kaksi viikkoa. Lauantaina oli karnevaalin TOP 10 päivä, jolloin noin miljoona ihmistä oli tullut pääkadun varteen erilaisiin asuihin pukeutuneena. Sadat ihmiset kaikkike kulkupeleineen kulkivat paraatissa pääkatua pitkin musiikin soidessa. Letka kesti lähes 2 tuntia ja tunnelma oli mahtava.







 Karnevaalin jälkeen pääsin kalatiskille kuvattavaksi rapuhatun kanssa. Sain käteeni myös ihan elävän ravun.



 Kalatiskin täti piti meille esitelmän merenelävistä.





 Opiskelu kannattaa aina... Varsinkin tälläisessa ympäristössä!!!!

 Merellisin aatoksin Sisko ja Marjut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kv-matkalla Prahassa kevät 2024

  Kv-matkalla Prahassa Hiihtolomaviikon alussa lensimme kahden teatteritekniikan opiskelijan kanssa Prahaan. Olin saattamassa opiskelijo...