lauantai 16. maaliskuuta 2019

Saavuimme Prahaan viime perjantaina. Matka junalla, lentokoneella, bussilla ja metrolla oli pitkä, mutta pääsimme lopulta perille ongelmitta erään prahalaisen opiskelijakaverimme avulla.

Olemme vaihto-opiskelijoina Higher and Secondary School of Applied Arts -koulussa, jonka opintoaloista Lidia valitsi maalauksen ja näyttelysuunnittelun ja Kaisa lelusuunnittelun. Ensimmäinen viikkomme oli oikein produktiivinen.  Maanantaina meille esiteltiin koulua ja opettajat ja tiistaina aloitimme opiskelun. Lidia on tehnyt lyijykynäpiirroksen kipsipatsaasta ja maalannut asetelmia. Kaisa on suunnitellut kaksi nukkea ja aloittaa niiden valmistamisen ensi viikolla.

Prahaan tutustumisen aloitimme Kansallismuseossa, joka avattiin maaliskuussa seitsemän vuoden remontin jälkeen. Olemme käyneet myös kasvitieteellisessä puutarhassa ja Krivoklatin linnassa sekä kierrelleet Prahan kaduilla katsomassa maisemia ja nähtävyyksiä.

Meillä on ollut tosi kiva viikko koulussa ja koulun ulkopuolella!

Kaisa ja Lidia







2 kommenttia:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...