perjantai 22. maaliskuuta 2019

Kuukausi takana Teneriffalla

Hola

Yksi viikko kului kipeänä sängynpohjalla, mutta nyt oon jo päässyt töihin ja arki alkanut rutinoitumaan.

Työajat on vaihtelevat, viime viikolla olin 4 päivää töissä iltapäivät, ja tällä viikolla 6 päivää vaihtelevasti iltapäivästä tai aamupäivästä, tai esim. aamulla 10-13, sitten tauko/"siesta" ja illasta takaisin toimistolle 16-20. Tälläinen rytmi on mukavan joustava ja ei käy tylsäksi kun jokainen viikko ja päivä on erilainen.


Sää on ollut muutaman päivän viileä ja pilvinen, mutta ei se mitään! Kuumuudesta ja auringosta onkin saanut nauttia tähän asti melkein joka päivä

Tähän mennessä olen siis ollut toimistolla, kerran kävin yhdessä hotellissa viemässä esitteitä ja sopimassa päivistä. Toimistolla mm. päivitän yrityksen sosiaalista mediaa, valmistelen esitteet ja paperit seuraavan päivän asiakkaille, ja tietysti kerron sisään tuleville asiakkaille retkivaihtoehdoista yms. mistä ikinä he haluavatkaan tietää ja jos he ostavat jotain, järjestetään heille varaus.

Täällä näkee ja tutustuu joka viikko uusiin ihmisiin monista eri maista, pääsee puhumaan joka kielellä mitä vähänkään osaan mikä on tosi kiva. Espanjankieltä olen päässyt käyttämään ja kehittämään päivittäin, moni paikallinen ei puhu juurikaan englantia. Ei pääse kyllä suomenkielikään unohtumaan, on sen verran paljon turisteja.

Lähipäivinä pääsen mukaan Teide-retkelle eli bussikierrokselle vuoristoon ja lähellä oleviin pikkukaupunkeihin, parhaani mukaan sitten selitän asiakkaille tietoa kohteista, ja tarkoitus ottaa kuvia mainostusta ja Facebook-päivityksiä varten. Kivaa vaihtelua toimistossa istumiselle, vaikka tästäkin tykkään!




 


1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...