tiistai 29. marraskuuta 2016

5 & 6 viikko Edinburghissa!

Loppua kohti! Enään muutama viikko jäljellä ja sitten takaisin kylmään Suomeen. Aika on mennyt oikeasti tosi nopeasti ja välillä olen toivonut että menisi vielä hitaamminkin. Töissä on mennyt hyvin ja hommatkin luistaa, mutta nyt on ollut pari ylimääräistä vapaapäivää, koska ravintolan tiskikone hajosi ja kaikki vedet valuivat alakertaan asiakastiloihin ja paikka jouduttiin sulkemaan muutamaksi päiväksi. 

Viime viikko oli tosi kiireinen töissä ja tämä viikko tulee olemaan vielä kiireisempi. Ruokalista vaihtuu ja kaikki pitää tehdä alusta ja plussana se, että se tiskikone hajosi niin joudumme tiskaamaan kaiken käsin mikä vie vielä enemmän aikaa. Toivon, että saadaan homma rullaamaan ja työt tehtyä ilman mitään suurempia ongelmia.

Reilu viikko sitten aukesi Edinburghin "joulukatu" = "Edinburgh's Christmas".  Keskustan pääkatu Princes Street on täynnä erilaisia kojuja ja siinä samassa on myös huvipuisto ja jouluaiheinen lapyrintti. Kävin pyörähtämässä siellä viimeviikolla ja ihmisiä riitti. Joulukatu on avoinna joulun loppuun saakka. Se on jokavuotinen perinne täällä.


2 kommenttia:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...