tiistai 15. marraskuuta 2016

3 & 4 viikko Edinburghissa

Työt alkaa sujua jo hyvin ja olen tutustunut paremmin työkavereihinikin. Tykkään olla paljon töissä ja viettää aikaa työporukan kanssa.
 Nyt ollaan menossa jo puolessa välissä ja mietin, että mihin tämä aika on mennyt. Kuukausi täällä on tuntunut parilta viikolta. Ja enään kuukausi jäljellä.😣 Voisipa aika mennä hitaammin! 

Perheeni tuli tapaamaan minua 11.-13.11 ja olin innoissani heidän saapumisesta! tuntui, että koko viikonloppu meni ihan älyttömän nopeasti! mutta kyllä siinä ajassa kerkesi tehdä paljon!
 Perjantaina perheeni saapui puolen päivän jälkeen ja ottivat minut kyytiin kämpiltäni ja veimme tavaramme sentäni vuokraamaan asuntoon.

Sen jälkeen lähdimme kiertelemään kaupunkia ja olin innoissani kun sain opastaa heitä ja näyttää kaupunkia, koska se alkaa olemaan minulle jo aika tuttu. Illemmasta meillä oli pöytävaraus ravintolaan missä työskentelen ja söimme siellä ja nautimme toistemme seurasta. Isovanhempani kehuivat tosi paljon ruokaa ja hyvää palvelua. ja kaiken lisäksi pomoni antoi meille alennusta ruoasta joka yllätti minut tosi paljon! En voi muuta sanoa kun, että mahtava paikka ja työporukka! 
Seuraavana päivänä kävimme museossa ja maistelemassa skottiviskejä. Itse en oikein ole viskien ystävä mutta isovanhempani tykkäsivät paljon! Sitten kävimme illemmasta syömässä vähän kalliimmassa ja tasokkaamassa ravintolassa. jo sisään astuessamme huomasimme miten tasokas paikka oli puhumattakaan ruokalistasta, mutta ruoka oli herkullista ja asiakaspalvelu täydellinen!
Sunnuntai aamuna haikein mielin hyvästelin perheeni ja lähdin kämpilleni purkamaan laukkuani ja siivoamaan. se olikin rankka päivä! Siivosin huoneeni ja keittiön + pesin myös 3 koneellista pyykkiä. Illasta meninkin sitten katsomaan työkavereideni luokse elokuvaa ja rentoutumaan.

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla että olet saanut vieraita. Ne ovat kyllä piristysruiske, joskin myös tosi haikea hetki kun lähtevät. Hienoa kuulla myös, että olet ystävystynyt työkavereiden kanssa, siitä se kielitaito petraantuu, paremminkin kuin kursseilla. Keep on good work!!

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...