tiistai 15. marraskuuta 2016

Vaihto Edinburghissa! 1 viikko.

Lensin Edinburghiin sunnuntaina 16.10. Paikka on aivan mahtava! Täällä on paljon nähtävyyksiä ja vanhoja rakennuksia. Ensimmäiset päivät kiertelimme kämppäkavereiden kanssa pitkin kaupunkia ja tutustuttiin paikkoihin. Kiertelimme myös paljon erilaisissa pubeissa. 



Perjantaina oli ensimmäinen työpäivä ja jännitin ihan älyttömästi, olin pettynyt itseeni työpäivän jälkeen, koska älysin miten hankalaa on kommunikoida toisten kanssa kun ei itse osaa kieltä kunnolla. eikä asiaa auttanut yhtään scotti aksentti. mutta onneksi rohkastuin ja aloin seuraavana päivänä jo yrittämään paljon enemmän. Vaikka oikeita sanoja ei aina löytynytkään niin sain ilmaistua asiani aina jotenkin.



Lauantaina kävimme kämppiksieni kanssa tutustumassa Edinburghin yöelämään.
 Vanhassa kaupungissa oli kokonainen katu täynnä erilaisia clubeja ja pubeja. Siellä ihmisiä riitti ja varsinkin nuoria. 


Sunnuntai iltana iski kauhea yskä ja parin päivän sisällä siitä on kehittynyt jo ihan hirveä flunssa, tänä aamuna en meinannut päästä ollenkaan sängystä ylös ja päivä varmaankin menee sängyssä loikoillessa. Olo on aivan hirveä. Toivottavasti helpottaa, että olen taas pian työkuntoinen! 

1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...