maanantai 16. huhtikuuta 2018

Viimeiset viikot Maltalla

Viimeisiä päiviä Maltalla viedään ja paljon on kyllä kerennyt viimeisen kolmen viikon aikana tapahtua.. Satu lähti Suomeen kaksi viikkoa sitten murtuneen nilkan kanssa ja kohta se kotiinlähtö koittaa itsellekkin.

Satun ja kahden muun kämppiksen kanssa käytiin Blue Lagooneilla Cominossa pari viikkoa sitten ja oli kyllä hieno paikka. Turistejakaan ei vielä koko paikka kuhissut ja ilma suosi. Viime viikolla käytiin myös pyörähtämässä San Anton Gardenissa.

Suomalaiset kämppikset lähti kotiin viime viikonloppuna ja oikeestaan heti heidän tilalle tuli uudet suomalaiset kämppikset. Ihan kiva kun on joku jolle voi puhua suomea näin Satun lähdön jälkeen.
Töissä kaikki on mennyt hyvin, ja hyvin päässy tekemään vähän vaativampiakin tehtäviä. Nyt vikana viikkona on saanut jo paljon enemmän vastuuta töissä mikä on vaan hyvä.  Maltan sanojakin alkaa jäädä päähän, mikä on hyvä asukkaiden kanssa jotka ei puhu englantia. Olisi vaan pitäny aikasemmin vaivautua opettelemaan enemmän yksinkertaisia sanoja/lauseita  ja maltan kielistä alan sanastoa.
Haikein fiiliksin pitää rueta valmistautumaan lähtöön kohti Suomea, ikävä tulee uusia kavereita täällä ja muutenkin Maltaa.




1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...