sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

!HOLA BILBAOSTA! osa 2

Hei! Vielä kaksi vikkoa ovat menneet nopeasti ja tänä aikana olen työskentellyt aamuisin. Hotellissa tarjotaan runsas aamiainen. Se on kokonaan uusi työkokemus. Aloitan klo 8. Valitettavasti en voi ottaa valokuvia kun asiakkaat ovat ravintolassa. Aamiainen aikana kerään astioita, tarkistan ja huolehdin tuotteiden riittavyydestä, keitän asiakkaille erilaisia kahvia (espresso, kapuchino, latte). Aamiaisen jälkeen menen baariin, jossa joka päivä opettelen jotain uutta. Nyt voin jo tehdä työn osaa itse. Pystyn tarjotaa viinia, erilaisia kahvia, neuvotella ulkomaalaisille asiakkaille ruokia ja viinia (englanniksi, ranskaksi ja venäjaksi, joskus suomeksi),viedä annoksia ja laskun. Joskus jopa voin palvelua espanjalaista). Työkavereita ovat hauskia ja ystävällisiä!

Asuntoni, jossa me olemme neljaa on mukavaa. Asun suomalaisien naisten kanssa. Kaikki on ihan ok. Joskus käymme yhdessä syömässä pintxoa ja juomassa viinia.

Vapaana just kävelen vai käyn rannassa, jossa voi päästä metrolla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...