sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Kuinkas sitten kävikään part 3

Kolmas viikko takana. Tällä viikolla olemme tehneet paljon hienoja asioita esim. Studentday koulussa ja reissu Budapestiin.
Studentday:
Keskiviikkona olimme koululla ja siellä oli monia erillaisia toiminnallisia pisteitä esim. Twister, tanssimista, lautapelejä yms. Ja pidimme meidän suomipäivän unkarilaisille matkailuopiskelijoille ja se meni yllättävän hyvin. Vietimme koko päivön opiskrlijoiden kanssa ja se oli todella mukavaa!! Päivää helpotti tietenkin suunnattomasti uudet ystävämme.
Budapest:
Matkamma alkoi torstai aamuna klo 11.15. Matkustimme bussilla poikien kanssa ongelmitta. Sää oli vähän sateinen ja tuulinen mutta ei se meitä haitannut. Menimme metrolla citycenteriin. Siellä kövi,me syömässä ja shoppailemassa. Rahojen loppumisen jälkeen lähdimme kävelemään pitkin kaunista Budapestin keskustaa. Kävimme katsomassa siltoja yms yms yms. Palasimme illalla noin klo 20 ja kävimme poikien kanssa syömässä ennen kotiin menoa.
Viikonloppu menikin töiden parissa.
Teimme instagramtilin "kuinkassittenkävikään" meidän reissun kuvia varten, koska emme saa liitettyä niitä tänne.

Pus pus
Iida ja anni❤

1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...