lauantai 4. marraskuuta 2017

Kuulumiset Isle of Wightilta!

Hello!

Ensimmäinen viikko Isle of Wightilla on takana. Melkein heti tänne saavuttuamme huomasimme, että kaikki ei ollut samanlaista kuin olimme kuvitelleet. Tämä paikka muistuttaa jonkin verran Narniaa:D Ensimmäiset päivät menivät perheisiin ja ympäristöön tutustumalla. Työt alkoivat jo pari päivää saapumisemme jälkeen ja toistaiseksi kaikki on mennyt siellä hyvin, vaikkakin tekemistä ei ole ollut paljoa.

Viikonloppuna kävimme Needlesseillä Alum Bayssä avokattoisella bussilla ja maisemat olivat jumalaisen kauniit! Matkalla sinne näimme myös uskomattoman paljon peltoja, metsiä, kukkuloita ja erilaisia eläimiä.

Alum Bay






<3


Puolessa välissä viikkoa juhlittiin Halloweenia ja täällä se näkyi todella vahvasti talojen koristeluissa, ihmiset olivat pukeutuneet ja kuljeksivat kaduilla tekemässä Karkki vai Kepponen kierrosta. Monena iltana on ollut myös ilotulituksia, jotka ovat täällä paljon näyttävämpiä, mitä on kotopuolessa tottunut näkemään.

See you in the next updates!

Jenni ja Amira






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...