sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Isle of Wight viikkot 2-3

Pitkästä aikaa taas blogikirjoitusten parissa. Huonon internetyhteyden vuoksi ei ollakaan päästy kirjoittamaan pariin viikkoon, mutta nyt kirjoitetaan yhdellä kertaa kahdesta kuluneesta viikosta.

Toinen työviikko ei ollut yhtä loistealias, kuin ensimmäinen viikko, ainakin yhdelle meistä. Meistä merkonomiopiskelijoista toinen oli töissä siis kaksi ensimmäistä viikkoa paikallisen ammattikoulun toimistolla töissä ja toinen oli hyväntekeväisyyskirkossa tekemässä myös toimistohommia. Näissä työpaikoissa emme rehellisesti sanottuna tehneet oikeastaan mitään. Työtehtävät olivat mm. papereiden järjestelyä, laminointia, puhtaaksi kirjoitusta ja sähköpostiosoitteiden etsimistä. Hommia ei kuitenkaan ollut koko päiväksi ja molemmat olivat kuolla ajoittain tylsyyteen. Tämän lisäksi toinen meistä, joka oli siellä hyväntekeväisyyskirkossa joutui ahdistelun kohteeksi ja ei muutenkaan viihtynyt paikassaan. Näin ollen hän lopetti siellä työskentelyn kahden viikon jälkeen.

Huonon viikon päätteeksi me päätimme käydä elokuvissa katsomassa Victoria and Abdul -elokuvan, joka on osittain kuvattu tällä saarella. Tästä inspiroituneena lähdimme seuraavana päivänä vierailemaan Osborne Housessa, jossa tosiaan tämä elokuva kuvattiin.


Osborne House

Ollessamme tällä rannalla, alkoi yhtäkkiä hirveä kaatosade
ja emme ehtineet riittävän ajoissa suojaan, joten olimme aika märkiä...

Kolmas viikko alkoi molempien osalta uudessa työpaikassa. Toinen meistä, joka työskenteli koululla, siirtyi keskustassa sijaitsevaan hyväntekeväisyyskauppaan, jossa pääsee enemmän tekemään myyntihommia. Toinen taas, joka oli ollut kirkolla töissä, pääsi koulun toimistoon. Molemmat ovat toistaiseksi viihtyneet näissä paikoissa paremmin, kuin edellisissä. Toimistosta on päässyt tekemään samoja hommia mitä edellisessä, mutta hommia on paljon enemmän ja ihmiset siellä ovat mukavempia. Kaupassa on oltu kassalla, vastaanotettu lahjoituksia, höyrytetty vaatteita, autettu ja neuvottu asiakkaita yms. Kyllä näissä paikoissa pärjää viimeisen viikon:D


Viikonloppuna kävimme ostelemassa tuliaisia perheille ja ystäville ja kävimme myös syömässä suositussa pubissa. Jotain vaihtelua leiville ja hedelmille.

Ensi viikko onkin sitten viimeinen viikko tällä saarella ja tunnelmat ovat korkealla, emme malta odottaa pääsyä Suomeen!!!! Viimeisen viikon blogipostauksen tulee kirjoittamaan toivottavasti seurueemme kolmas jäsen Juha.

Jenni ja Amira




2 kommenttia:

  1. Hyvä, että olette viihtyneet paremmin uusissa työpaikoissa. Kaikenlaisista kokemuksista - niistä huonoistakin - oppii kuitenkin jotain, ehkäpä vaikka arvostamaan erilaisia töitä ja kotimaan oloja. Mukavaa viimeistä viikkoa ja hyvää kotimatkaa! :)

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että asiat on paremmin

    VastaaPoista

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...