maanantai 6. marraskuuta 2023

Vapaa-aika Corralejossa

 

Kuusi viikkoa Corralejossa sisälsi töiden lisäksi myös vapaa-aikaa, tässä kirjoitan hieman siitä, mitä siellä voi tehdä vapaa-ajalla.

Corralejo oli meille täydellinen vaihtokohde, se oli sopivan pieni tutkittavaksi, mutta samaan aikaan sopivan iso että sieltä löytyi kaikki tarvittava. Kävimme kämppisten kanssa festareilla toisessa kaupungissa, jonne menimme helposti bussilla ja palasimme yöllä taksilla. Bussi toiseen kaupunkiin taisi maksaa noin 4 euroa, joten suosittelen tutustumaan saaren muihinkin kaupunkeihin.



Kävimme myös Isla De Loboksella, ystäväni oli lautalla töissä joka menee sinne, joten se teki retkestä vielä kivemman. Ihastelimme kristallin kirkkaita vesiä, snorkalisemme ja hypimme veneestä mereen. Lobos on todella käynnin arvoinen paikka.

Vapaa-ajalla kävimme kävelyillä, ulkona syömässä, otimme aurinkoa, shoppailimme, kävimme rannalla ja joskus kävimme ulkona juhlimassa tai drinkeillä. Corralejossa oli monia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia, sillä se on suosittu turistikaupunki.

Suosittelen kokeilemaan ravintoloissa erilaisia ruokia, ne saattavat yllättää. Hinnat ovat siellä hieman alhaisemmat kuin Suomessa. Tarjontaa on monenlaista, ravintoloita joka nurkalla. Ruokakaupat ovat main streetin varrella hintavampia, kuin esimerkiksi vähän matkan päässä oleva Lidl.

Corralejossa on paljon ihmisiä niin pieneksi paikaksi, suurin osa on tietenkin turisteja. Kaikki siellä olivat ystävällisiä ja mukavia.

 

Ella-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...