tiistai 7. marraskuuta 2023

Vakoilusta tositoimiin

 



 



Työtä takana nyt kuukauden verran ja monen monta erilaista olen saanut tehdä. Tartelleta de celosia (kuvassa),  queque de limon y espesiales, tartelleta de manzana,  frambuesa y  arãndano. Quiche, pizza, croissant, tosca, brownie kanelipulla, runebergintorttu.. Perinteisiä suomalaisia ja ranskalaisia tuotteita, onhan tämä suomalais- ranskalainen leipomo.


Kuvasarjassa on lihapiirakkapäivän satoa. 




Täyte tehdään jo edellisenä päivänä. Taikina valmistetaan, punnitaan, pyöritetään palloksi, nostatetaan ja kaulitaan. Lisätään täyte jäätelökauhalla, taitellaan, taputetaan kiinni ja nostatetaan uudelleen. Paistetaan kuvassa näkyvällä pienellä pannulla, isompaan mahtuu 18 kerralla. Valutetaan ylimääräinen öljy ja nostetaan patonkipellille jäähtymään. Kaikki tehdään siis käsityönä, vain taikinakone ja kaulintakone on meidän työtämme helpottamassa. 


-  Palveluksessanne Heidi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...