tiistai 7. marraskuuta 2023

Vakoilijan päiväkirja




Kuvassa olemme minä,  pomoni Leipuri-Kondiittori David Reze sekä hänen vaimonsa Tuire.



Otteita vakoilijan päiväkirjasta:

Tänään sain listan, jossa oli lähialueen kahviloiden lisäksi leipomoita, jotka myyvät samoja tai samankaltaisia tuotteita kuin mitä me tulemme myymään. Tehtäväni jos otan sen vastaan on: tutkia tuotteiden laajuutta ja niiden hintoja, ovatko tuotteet teollisia vai käsin tehtyjä... ( onneksi listaa ei tarvinnut syödä tehtävään lähtiessä.) 


 Niinpä siis nimilistan ja muistiinpano välineiden kanssa, mapsin avulla ensimmäiseen kohteeseen.
Täydellistä! Auringon paistetta, lämpö +30 ja minä "turistina" seikkailemassa pitkin Las Canterasin rantabulevardia ja pikkukujia etsien upeita suussa sulavia herkkuja, leipiä, croissanteja.


Ensimmäinen paikka myy mm. minimini croissanteja erilaisia leipiä ja herkkuja, joita en ennen ole nähnyt. Päädyn ostamaan pienen lehtitaikina suklaan ja greme täytteisen torven, istun syömään ja muistivihkoon livahtaa hinta tiedot leivistä. Syömisen jälkeen on aika vaihtaa paikkaa.  

Toinen ja kolmas kohde ovat lähekkäin toisiaan, käyn toisessa vaan katselemassa koska heillä ei ollut leipää myynnissä vaan vain kakkuja. Toisessa paikassa ostan valkosuklaalla päällystetyn croissantin. 2,30 ei paha hinta mutta toivottavasti maku vastaa mielikuvaa tuotteesta. Leipien hinnat ovat samaa tasoa ensimmäisessä liikkeessä olevien hintojen kanssa.  Vielä pari muuta kohdetta tutkittavana ja mukaan lähtee pari annosta kakkupaloja sekä hintatiedot. Unelmaduuni😉


Seuraavana päivänä tietojen analysoinnin jälkeen raportointi ja hintoja mietitään omalle käsityöleipomolle sopivaksi..


Tämä oli siis ensimmäisen työviikon alkua. 

Heidi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...