tiistai 14. helmikuuta 2023

Miksi lähettää opiskelijoita Erasmus+ vaihtoon?

 



Se onkin hyvä kysymys, miksi lähettää opiskelijoita Erasmus+ vaihtoon? Ehkä siksi, että lähes joka kerta vaihdosta palaa tyytyväisiä opiskelijoita, jotka leijuvat tuossa puolen metrin korkeudessa. Se on mahtavaa nähdä. Opiskelijavaihto on iso asia, toiseen maahan muuttaminen, vieraalla kielellä työskenteleminen ja kokonaan ilman turvaverkostoa toiminen on ihan jokaiselle vaativaa. 

Toisinaan saan selvittää meidän opettajille miksi heidän pitäisi lähettää vaihtoon opiskelijoita, tässä on sellainen hetki taas käsillä. Torstaina esittelen Samiedun kansainvälisyysasioita henkilöstölle ja sitä varten pyysin jälleen perinteiset videotervehdykset vaihdossa olevilta. Opettajat tietävät jo odottaa tätä videota.

Tällä hetkellä meillä on useita opiskelijoita vaihdossa eri kaupungeissa Espanjassa, osa heistä teki opettajille tervehdysvideon, kokosin videot ja kuvat Magistolla lyhyeksi videoksi. Opettajat eivät jaksa kahta minuuttia, joten lyhyt on :)

Onko jotain muuta mitä haluatte sanoa opettajille? Tässä ne terveiset menisi samalla.


Terveisin Anne-Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...