tiistai 16. huhtikuuta 2019

Nothing lasts forever...

Hola - Terve!


Töitä ollaan paiskittu yötä päivää - aamuisin lasten kanssa kids clubilla ja illalla koko hotellin väen kanssa baarissa. Vapaa-ajat juostiin ylinopeutta paikasta toiseen ja nähtävyyksiä kierrellen.








Marjut naustiskelemassa "kiellettyä hedelmää". Jotkut rannat ovat siis aivan popkornin näköisiä ja turistit kuljettavat näitä kuolleita koralleja kilo tolkulla koteihinsa. Nyt niistä on annettu sakkouhkaus, jos niitä kuljetetaan maasta pois, koska luonnon ekosysteemi kärsii.

Lauantaina matkasimme bussilla saaren länsipuolelle El Cotilloon. Maisemat olivat huikeat. Jylhät kalliot ja meren voima tekivät suuren vaikutuksen meihin. Palasimme kalastajakylään parin päivän päästä, jolloin pääsimme nauttimaan maisemista Granja Tara- tallin hevosten selässä. Se oli kerrassaan ainutlaatuinen elämys.





Tällihommien jälkeen oli aika kaunistautua. Sisko käytti paikallista kauneussalonkia ja lopputulos oli...


Uudella tukalla passasi lähteä piipahtamaan saaren pääkaupungissa Puerto del Rosariossa. Havaitsimme, että sunnuntaina paikka on todellakin KIINNI!!! Onneksi rannalla oli huippubändi soittamassa ja laulamassa, joten reissu ei ollu lainkaan turha.



Puerto del Rosarion rannalta löytyi monenlaista väkeä... niin kuollutta kuin elävää.






Piraattien päivä pulkassa...



Illan Mini Discoon valmistautumassa mexikolaiseen tyyliin.


Papereiden allekijoitusten kanssa meillä oli hieman haastetta. Piipahdimme asian tiimoilta E&M toimistolla. Anne-Marin terhakkuuden ansiosta saimme parerit ja nimet (lähes) kuntoon. Kiitos!!!


Mannekiini-Marjut teetättämässä muotokuvaansa Afrikkalaisilla markkinoilla. Taiteilijana toimi Alex Caricatures. 





Pidimme kaikille uusille ystävillemme läksiäisjuhlat. Ohjelmassa oli seurapelejä, uimista altaalla, hyvää ruokaa, musiikkia, tanssia ja seuraa.




Arvaa, mikä eläin on kyseessä?



Koko konkkaronkka yhdessä mytyssä.


Harjoittelun lopuksi raskaan työn raatajat lensivät Barcelonaan pariksi yöksi vähän henkeä vetämään. Yhdessä päivässä ehdimme tutustua La Ramblan- pääkatuun ja lähiympäristöön sekä akvaarioon. Meno oli miljoonakaupungissa huomattavasti villimpää kuin Corralejossa.




Ja lopulta sitten kotia kohti...


Touhukaksikko kiittää matkaseurasta ja toivottaa kaikille aurinkoista kevättä!!

HYMYÄ HUULEEN!!!


Terveisin raskaan työn raatajat:

Sisko ja Marjut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...