tiistai 23. huhtikuuta 2019

Hola!

Hei taas, ja iloiset terveiset täältä Las palmasista.

Tällä hetkellä olemmekin jo puolessa välissä meidän reissuamme!


Päivät ovat kuluneet edelleen hyvin rattoisasti ja olemme saaneet paljon lisää uusia kokemuksia.
Asuminen täällä tuntuu jo aivan luonnolliselta ja arki rullaa hyvin.




Vaikka paikka tuntuukin jo kodilta, ei kaikki aina ole niin ruusuilla tanssimista. Viime viikonloppuna palasimme kotiin pääsiäislomalta keskelle vesivahinkoa. Lämminvesivaraaja oli rikki ja se valutti kaiken veden kylpyhuoneeseen ja pitkin käytäviä. Ajattelimme ettei tämä niin paha ole, kaksi päivää ilman lämmintä vettä pärjää hyvin. Kunnes sitten maanantaina katkesi sähköt.

Onneksi meiltä löytyy suomalaista sisua eikä pienet vastoinkäymiset arjessa haittaa.
Kaikki päättyi lopulta hyvin ja nyt elämme sähköjen sekä lämpimän veden kanssa.


Lupasimme myös kertoa hiljattain saapuneesta uudesta projektista, jonka parissa
työskentelimme viime viikonloppuna.

Firma jossa työskentelemme, tekee yhteistyötä Bubbletent Canarias -nimisen yrityksen kanssa. Kyse on hotellimuodosta joka sijaitsee keskellä Gran Canarian vuoristoja, Tejedalla.

Vuorilla lähellä paikallista kylää nimeltä Cruz de Tejeda, sijaitsee bubbletent joka on nimensä mukainen telttamajoitus. Kaiken tämän pointtina on luoda asiakkaalle elämysmatkailukokemus.


Uuden yrityksen lähtiessä pyörimään, huolehdimme markkinoinnista sekä kuvasimme uusia mainosvideoita eri asiakasryhmiä varten. Vuorilla ollessamme järjestimme pariin otteeseen paikan päällä myös tapahtumia, joihin saapui lehtikuvaajia ja haastattelijoita. Kun matkailualalla kuitenkin olemme, pääsimme opastamaan ihmisiä, tarjoilemaan naposteltavia sekä saimme paljon keskustelua aikaan.



Olemme nauttineet kulttuurista ja aiomme jatkaa samaan malliin reippaalla työllä!

Tulette kuulemaan lisää meidän seikkailuista myöhemmin, adios!

Terkuin
Sonja & Iiris ❤













1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...