torstai 4. huhtikuuta 2019

Every night in my dreams...

Bueanas tardes a todos!



Kolmas viikko alkoi merellisissä tunnelmissa. Lähdimme lasipohjaisella veneellä Lobos-saarelle. Matkalla pääsimme tarkkailemaan Atlantin pohjaa ja sen eläimistöä. Kannella tunnelma oli romanttinen....




... ja rannalla romantiikka jatkui...




Torstaina jouduimme tositoimiin viiden minuutin varoitusajalla. Vedimme Mini Diskon kahdestaan ensimmäistä kertaa kaikkine liikkeineen ja välispiikkeineen. Suoriuduimme tulikokeesta mallikkaasti.






Olemme koko viikon puuhanneet lasten kanssa. Välillä ratsastimme inkkareina pitkin preeriaa, etsimme merirosvojen aarretta ympäri hotellialuetta ja toisinaan ollemme olleet kyynärpäitä myöten maalissa. Suomalaisia laulujakin olemme opettaneet lapsille. Lastenohjelman päävastuu on siirtynyt meille!!!

Viikon ainoan vaapaan vietimme dyyneillä. Vuokrasimme pyörät ja hurjastelimme kohti luonnonsuojelualuetta vuohia väistellen. Dyynit ovat aivan mieletön nähtävyys. Meidän piti käyttää pyöriä koko rahan edestä ja näin ollen kävimme katsastamassa paikallisen Mercadonna- supermarketin. Tie sinne oli suorastaan surkea, mutta hienot donisit löydettiin...







Sunnuntaina kävimme käsityömarkkinoilla. Siellä sitä vasta olikin kaikkea kivaa. Juttelimme taiteilijoiden kanssa ja saimme opastusta käsitöiden tekemisestä.



Eilen Marjut toteutti unelmansa ja kävi meribiologin kanssa delfiini- ja valasretkellä merellä. Delfiinit tulivat leikkimmän aivan heidän veneensä viereen. Myös merikilpikonna uskenteli lähistöllä. Harvinainen albatrossikin lepäämättä liiteli meren yllä.





Kävimme katsastamassa Papagayo-hotellin animaattoreiden toimintaa. Pienellä puhumisella saimme mennä hotellialueelle ja saimme osallistua heidän ohjelmiinsa. Mukavaa oli!!!



Tällä viikolla saimme kolminkerteisen yllätätyksen, sillä joukkoomme liittyi kolme animaattoriharjoittelijaa Suomesta. Nyt meitä on siis jo 8 henkilöä töissä - ilman johtajaa ja ohjausta. Huomenna tulee vielä yksi tyttö Portugalista työharjoitteluun tänne.




 Työt jatkuvat täällä vielä viikon verran ja sitten suuntaamme Barcelonan kautta takaisin kotiin.








 Merellisin terveisin,

Sisko ja Marjut













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...