tiistai 9. huhtikuuta 2019

Buenas tardes para todos!


Aurinkoiset terveiset täältä Gran Canarialta!

Tällä kertaa pääsette lukemaan meidän kuulumisia Las Palmasista. Asumme täällä 2 kuukautta, joista 2 viikkoa olemme päässeet jo kokemaan tästä ihanasta saaresta. 


Emme tosin ole päässeet nauttimaan liiakseen auringosta täällä Las Palmasissa, sillä sadekuurot ovat päässeet yllättämään meidät melkein joka toinen päivä. Tämä ei kuitenkaan ole mieltämme painanut, sillä vapaa-ajalla olemme matkustaneet ympäri saarta ja nauttineet saaren monimuotoisesta luonnosta.


Gran Canaria on siitä hauska ja mielenkiintoinen paikka, että täällä jakautuvat kulttuurit hyvin eritavoin verrattuna muihin saariin. Kun matkustaa 30 minuuttia pohjoiseen päin, vaihtuvat bikinit ja sandaalit korkokenkiin ja työsalkkuihin.





Vaikka tykkäämmekin seikkailla vapaapäivinä ympäri saarta, on silti Las Palmas meidän suosikkimme paikallisen kulttuurin takia. Täällä ovat korkeat eriväriset rakennukset yliopistoineen, kirkkoineen sekä aivan ihana vanhan kaupungin osa. 


Alueella jossa asumme ei törmää niinkään turisteihin, vaan paikallisiin ihmisiin, mikä taas edistää espanjankielen oppimista ja aidon espanjalaisen kulttuurin kokemista.



Työpaikkanamme toimii yritys, joka järjestää vuorikiipeilyn ja surffauksen lisäksi myös monia ulkoiluaktiviteetteja ympäri saarta. Työaikamme vaihtelee aamusta iltaan, aamu 10 ja ilta 8 välillä.



Olemme aloittaneet työmme toimistohommissa. Tällä hetkellä suunnittelemme isoa projektia, josta kuulette ensiviikolla lisää.
Reissu on lähtenyt hyvin käyntiin joten tästä on hyvä jatkaa!


La vida es tan incierta, que la felicidad debe aprovecharse en el momento que se presenta.

Tästä vielä motivaatiolause kaikille tähän viikkoon, Ciao!
 ¨

Terkuin

Iiris & Sonja 😍

1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...