keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Asumisesta Fuerteventuralla

Hola!
Asunto, jossa asuimme työssäoppimisemme aikana oli kätevä kolmio, jossa kaikki toimi. Asuntoon siis kuului kylpyhuone, keittiö, pieni pesuhuone, olohuone ja kaksi makuuhuonetta sekä pieni parveke.



Kämppä oli kalustettu valmiiksi ja sieltä löytyi kaikkea muuta mitä elämiseen tarvitsee;  astiat, ruanlaittovälineet, siivousvälineet, pyyhkeitä, lakanoita, lisäpeittoja yms. Meillä oli myös asunnossamme tv ja rajaton wifi.
Eniten meitä yllätti matkan aikana erot hygieniatasossa. Kun on tottunut suomalaiseen siisteyteen, tuntui aluksi vaikealta sopeutua kämppään. Meidän asunnossa oli myös paljon pieniä ötöiköitä, espanjalaisten muurahaisia, sekä muutama iso torakka. Ne eivät kuitenkaan häirinneet elämää ja hyönteismyrkkyä saa aina ostettua lisää! Meillä oli myös ensimmäisinä päivinä vaikeuksia saada ovi avattua, lukot alkoivat olla aika vanhat ja ongelmallisia avata.



Suurimmassa osassa kerrostaloissa oli yhteinen uima-allas, joka puuttui meidän talosta. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä asuimme lähellä rantaa ja pääkatua.
Asunnot Fuerteventuralla on halvempia kuin Suomessa, mikä ei ole yllätys johtuen huonommasta palkkatasostakin. Työkaverini kertoi, että saan hyvän kaksion n. 300e/kk sisältäen sähköt ja vedet ja hyvältä sijainnilta!
Voisin ehdottomasti joku päivä asua jonkunaikaa Fuerteventuralla ja suosittelen kaikkia joilla on mahdollisuus vierailemaan Kanariansaarilla.
Kirjoittanut Anniina Suhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...