keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Kypros

Ensimmäinen viikko takana Kyproksella, rankkasade oli vastassa heti maahan saavuttua, mutta parin päivän päästä sää selkeni ja lämpötilan on ollut +21 ylöspäin sekä aurinkoista päivittäin. Maa ei ollut minulle uusi tuttavauus, mutta alan tykkäämään tästä paikasta päivä päivältä enemmän ja enemmän. 



 

Ollaan työn puolesta kierrelty ympäri saarta etsimässä sopivia huonekaluja sisutettavaan asuntoon. Päivät ovat olleet kiireisiä ja työntäyteisiä, mutta myös erittäin mielenkiintoisia. 



 

Käytiin yksi päivä katsomassa paikallinen Ikeakin, joka näytti samalta kuin Suomen Ikea (lihapullia myöten), mutta vähemmän tuotteita saatavilla. Fazerin suklaata siellä myytiin ihme kyllä, vaikka eihän Ikea suomalainen ole. 


 

Vapaa-ajalle on lenkkeillyt upeissa maisemissa sekä käynyt katsomassa mm. paikallista jalkapalloa. Työmaallakin on tullut vierailtua iahn "muutamia" kertoja kuluneiden päivien aikana.



 
 

Tähän asti kaikki on sujunut ongelmitta ja ihmiset ovat todella mukavia ja auttavaisia. Innolla odotan, mitä kaikkea pääsen vielä kokemaan ja näkemään seuraavien muutaman viikon aikana. 

Susanna Kröger


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...