Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli hieman haastavaa saada uusiin esivalmisteluihin rytmiä, mutta pikkuhiljaa se alkoi sujumaan ja pidän uusista annoksista ennemmän kuin vanhoista.
Keltapyrstömakrilli
Lammasta
Keittiötiimi koki myös muutoksia, kun harkkareita tuli ja meni, ja se toi myös lisähaastetta, kun tekijät tippuivat kahdeksasta kokista viikossa neljään. Saatiin kuitenkin uudenlainen rytmi keittiöön muutamassa päivässä ja serviisi alkoi sujumaan uudestaa jopa paremmin kuin aikaisemmin.
Serviisien välinen tauko 16 tunnin työpäivänä
Tehtiin myös muutama isompi porukka n. 60 pax. Se oli todella haastava, mutta hauska kokemus.
75pax osterit ja perinteinen osteriveitsellä etusormeen
Vapaa-ajalla kerkesin myös käymään La Speziassa, joka oli kaunis kaupunki ja merta oli todellakin ikävä. Käytiin keittiöporukan kanssa myös Milanossa illallisella Alvar Aallon mukaan nimetyssä japanilais-italialaisessa ravintolassa. Menu oli laaja ja maut olivat todella hienoja. Ilta myös yhdistä meitä tiiminä hyvin, opittiin toisistamme uutta ja yhteishenki parani.
Valo Heikkinen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti