sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Terveisiä Lissabonista

 




Olemme matkailualan opiskelijoita. Olemme olleet Portugalissa Lissabonissa jo yhden kuukauden. Läksimme Lissaboniin keskiyöllä ja olimme tosi väsyneitä kun saavuimme perille.

 

Asumme opiskelija-asunnossa viiden opiskelijan kanssa: kaksi italialaista ja kolme espanjalaista. Meistä tuli nopeasti ystäviä ja vietämme paljon aikaa yhdessä. 

 

Ensimmäisen viikon olimme kulttuurishokissa, koska totuimme uuteen ympäristöön, työpaikkaan ja paikalliseen kulttuuriin, mutta sitten joka päivä rakastuimme tähän maahan enemmän ja enemmän. Totuimme nopeasti eri kieleen, ihmisiin ja ilmastoon.

 



Viihdymme täällä todella hyvin,  säästä pidämme eniten. Työskentelemme hostelleissa Lissabonin sydämessä. Pidämme todella työpaikoistamme ja ystävällisestä tiimistä. Opimme myös paljon hyödyllistä ja näimme, miten ihmiset täällä työskentelevät asiakaspalvelussa.

 

Huhtikuussa vierailimme kahdessa kaupungissa: Portossa ja Sintrassa,  kävimme akvaariossa, ja pari kertaa olimme rannalla ja jopa uimassa meressä.


 

Nyt kaikki menee loistavasti. Toivomme, että ensi kuukausi on vielä parempi.



Evangelia ja Kristina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...