maanantai 13. toukokuuta 2019

Viimeisiä päiviä Teneriffalla

Hola!

Tänään oli viimeinen päivä työharjoittelussa. Menneen viikon aikana pääsin retkille mukaan ja näkemään miten siellä toimitaan, ja auttamaan retken valmistelussa ja opastustilanteissa ja tietenkin asiakaspalvelussa. Retket oli tosi hauskoja ja asiakkaat tykkäsivät. Olin valassafarilla sekä Hike&Wine-vaelluksella, jotka ovat viikottaisia suosituimpia retkiä.

Toimistolla olen työskennellyt uuden platformin parissa, syötän siis tuotteitamme ja retkiämme uudelle matkailusivulle, mistä asiakkaat voi varata niitä. Olen myös työskennellyt mm. sosiaalisen median parissa ja tehnyt uusia päivityksiä.


Työharjoittelu on mennyt todella nopeasti, olen oppinut paljon ja tykännyt paikasta. Työ on ollut kivan monipuolista, on ollut toimistotyötä, hotelleissa käymistä, retkillä käymistä  ja monenlaisia eri tehtäviä ja uusien hyödyllisten työkalujen opettelua, ja joka viikko pidimme tapaamisen koko työporukan kanssa jolloin keskusteltiin mitä kukakin alkaa työstämään, ja juteltiin yleisesti, ilmapiiri työpaikalla on siis ollut tosi mukava!

Perjantaina lähtee lento Suomeen, pari päivää siis vielä jäljellä auringossa.



1 kommentti:

Catania, Sisilia

2.3.2024 lähdin junalla matkaan kohti Helsinkiä ja vietin yhden yön Helsingissä hotellissa, sillä ensimmäinen lento lähti jo aamulla klo 7.0...